icon

Zmestí sa celý rožok do stredného B.boxu?

Dnes o 08:55

Ahojte,
zmesti sa do stredneho B.boxu cely rozok? Rozmyslam, ze ho kupim buducej prvacke, ale bojim sa, ze bude box maly.

anonym_eb4b16
Dnes o 09:55

@anonym_autor nezmestí. Rozkrojeny na polovicu a stlačený iba. Ja som kúpila dózy, do tašky je veľmi nepraktický a malý. Mojej prvacke nestačil a druhý sa jej tam nevošiel potom k tomu

anonym_92dbe3
Dnes o 12:28

my davame rozkrojeny alebo kupujeme take mini bagetky. Inak je ten box super, nikdy nic nevytieklo, nepretieklo do vedlajsich casti, akurat sa zmesti do vnutorneho vrecka v aktovke

anonym_19da18
Dnes o 12:49

Ja som dávala do servítky a do sáčku 🤷🤦

anonym_73dfc5
Dnes o 12:54
@anonym_19da18

Ja som dávala do servítky a do sáčku 🤷🤦

@anonym_19da18 a to je jediný správny spôsob, či čo si mám tu chcela povedať?

Nevojde sa, buď prekrojíš a natlačíš alebo kúpiš väčší 😅. My máme najväčší ešte z čias keď syn nechodil na obed v škole. Teraz mu postačí aj tento stredný, ale zas je to jedák veľký ako týždňové mača 😌😀...

anonym_19da18
Dnes o 13:33
@anonym_73dfc5

@anonym_19da18 a to je jediný správny spôsob, či čo si mám tu chcela povedať?

Nevojde sa, buď prekrojíš a natlačíš alebo kúpiš väčší 😅. My máme najväčší ešte z čias keď syn nechodil na obed v škole. Teraz mu postačí aj tento stredný, ale zas je to jedák veľký ako týždňové mača 😌😀...

@anonym_73dfc5 iba to ,že som asi stará

anonym_19da18
Dnes o 13:33
@anonym_19da18

@anonym_73dfc5 iba to ,že som asi stará

@anonym_19da18 a nechápem ako moje deti prežili takú výchovu

anonym_73dfc5
Dnes o 14:02
@anonym_19da18

@anonym_19da18 a nechápem ako moje deti prežili takú výchovu

@anonym_19da18 to, že si balila desiatu do sáčku je výchova? 😀 Ešte povedz , že deti čo majú desiatu v boxoch sú zle vychované alebo čo a bude nám jasné o čo ti ide. .. neexistuje správny spôsob balenia desiaty, každý robí ako jemu vyhovuje...

katjas8
Dnes o 17:16

B box je priserny, nedaju sa tam dat chleby ani rozky.