Zmestí sa celý rožok do stredného B.boxu?
Ahojte,
zmesti sa do stredneho B.boxu cely rozok? Rozmyslam, ze ho kupim buducej prvacke, ale bojim sa, ze bude box maly.
my davame rozkrojeny alebo kupujeme take mini bagetky. Inak je ten box super, nikdy nic nevytieklo, nepretieklo do vedlajsich casti, akurat sa zmesti do vnutorneho vrecka v aktovke
Ja som dávala do servítky a do sáčku 🤷🤦
Ja som dávala do servítky a do sáčku 🤷🤦
@anonym_19da18 a to je jediný správny spôsob, či čo si mám tu chcela povedať?
Nevojde sa, buď prekrojíš a natlačíš alebo kúpiš väčší 😅. My máme najväčší ešte z čias keď syn nechodil na obed v škole. Teraz mu postačí aj tento stredný, ale zas je to jedák veľký ako týždňové mača 😌😀...
@anonym_19da18 a to je jediný správny spôsob, či čo si mám tu chcela povedať?
Nevojde sa, buď prekrojíš a natlačíš alebo kúpiš väčší 😅. My máme najväčší ešte z čias keď syn nechodil na obed v škole. Teraz mu postačí aj tento stredný, ale zas je to jedák veľký ako týždňové mača 😌😀...
@anonym_73dfc5 iba to ,že som asi stará
@anonym_73dfc5 iba to ,že som asi stará
@anonym_19da18 a nechápem ako moje deti prežili takú výchovu
@anonym_19da18 a nechápem ako moje deti prežili takú výchovu
@anonym_19da18 to, že si balila desiatu do sáčku je výchova? 😀 Ešte povedz , že deti čo majú desiatu v boxoch sú zle vychované alebo čo a bude nám jasné o čo ti ide. .. neexistuje správny spôsob balenia desiaty, každý robí ako jemu vyhovuje...

@anonym_autor nezmestí. Rozkrojeny na polovicu a stlačený iba. Ja som kúpila dózy, do tašky je veľmi nepraktický a malý. Mojej prvacke nestačil a druhý sa jej tam nevošiel potom k tomu