icon

Aká je cena 3-kilogramovej torty?

18. okt 2022

Ahojte. Je tu nejaká cukrárka. Ktorá by mi vedela poradiť? Ako sa pohybujú ceny za cca 3-kilovu detskú tortu? Ďakujem

Strana
z3
autor
19. okt 2022

@zafir01 pekná. Takéto niečo ma vôbec nenapadlo.

zafir01
19. okt 2022

No mne to príde jednoduché.. Len nemala som nič na to, aby som ju zatrela úplne dohladka. Tak som improvizovala. Keď bude vrch portréty s mascarpone, nastrúham čokoládu navrch a hotovo, alebo lentilky by boli možno fajn, alebo aj ovocie, pripadne kúpiť jedlý obrázok detský podľa motívu, čo má dieťa rado...

autor
19. okt 2022

@zafir01 Áno včera som akurát pozerala tie jedlé obrázky. Tiež fajn nápad. A nemusím sa babrať z vrchným ozdobovanim.

zafir01
19. okt 2022

Inak aj keď som dávala piecť torty, tak také tie potahovane ešte pred 10 rokmi najstaršiemu. Polovica váhy torty urobil ten poťah a ozdoby na ňom, a nik to aj tak nejedol. Takže vždy mi zo prišli peniaze vyhodené doslova v koši, a bolo mi zo letu, nerada plytvam. Radšej som vždy mala tzv "nahé torty" proste také, kde sa všetko zje. Obalené čokoládou, alebo krémom len

dkethe
19. okt 2022

@dzejsik
@ericka168 skooda dievcence ze necitate aj moje dalsie komenty, ale zas chapem, casu malo. No kto chce kritizovat, mal by si cas najst 😊
Peciem zadarmo rekreacne v rodine takze nieco viem.

ericka168
19. okt 2022

@mistymay33 veľmi pekne napísané 👍👍úplne súhlasím

gretaaa
Autor odpoveď zmazal
gretaaa
19. okt 2022

Švagriná dala za jednoposchodovu s autickom 75 eur záleží každá pekarka berie inak ale pod 50 eur torta teraz už ani není preto som si začala piecť sama deťom aj teraz idem robiť a vyjde má to 20 eur a ajtak si nepamätajú akú tortu mali len na fotke keď vidia

simona99687
19. okt 2022

Ta torta ktorú si dala pre porovnanie bude draha uz len preto ze tam je marcipan s tym je dosť roboty a ked chces este nejaku figurku alebo co tak to je kopu roboty okolo 60€ určite

simona99687
19. okt 2022

Podla mna zalezi aj na tom ci to chces domov alebo robite vacsiu rodinnú oslavu... Ja som dcere robila domov iba pre najlizsiu rodinu taktuo tortu iba čokoláda...
Ale krstny mal 60tku teraz bola tam väčšia časť rodiny tak jemu som dala aj marcipan... Ten je naozaj iba pre oci... Sak to dnes uz skoro nikto nelubi....

Strana
z3