icon

Aké jedlo z kuracieho mäsa máte najradšej?

9. jan 2026
Strana
z2
stellarstar
9. jan 2026

Na čínsky spôsob a rada vyskúšam stále nové a nové

anonym_8dbed6
9. jan 2026

na prirodno plnene sunkou a syrom, alebo s nejakou omackou syrovou, hribovou

amalka07
9. jan 2026

Gyros, to využijem všade, k cestovinám, do tortily, k rizotu, do šalátu...

rozculena
9. jan 2026

keď to nevarím ja,tak hocičo😂

anonym_2b3d99
9. jan 2026

posypane nohy grilovacim korenim upecene v airfryery a so zemiakovou kasou

zara3
9. jan 2026

Autenticke kuracie kari, alebo casto robim na mexicky sposob tacos, tortilly, , tiez shawarmu a domaci naan chlieb so salatom, ...

martinkatinka
9. jan 2026

Grilovane kurca

anonym_b17465
9. jan 2026

poctivý kurací stroganov s ryžou a potom plnené kuracie stehná s ryžou a šalátom.

anonym_840158
9. jan 2026

Dobre napácovaný šťavnatý rezeň so zemiakovou kašou a kyslou kapustou 🙂

anonym_15a3c2
9. jan 2026

kebap v pravej arabskej žemli

miskamisiq
9. jan 2026

Kuracie prsia v smotanovej omáčke, so susenymi paradajkami a špenátom 🙂 ryža a hranolky 🙂

marianarem
9. jan 2026

@anonym_autor Masove gulicky z kuracich stehien.

haley7897
9. jan 2026

Biryani 🤤

modrahruska
9. jan 2026

Rezen a perkelt

katica06
9. jan 2026

Na pive, paprikáš, na smotane

anonym_5da454
9. jan 2026

Pomaly kazde, ale najviac klasiku pecene kura s ryzou

viestta
9. jan 2026

rezen, ale robim ho zriedka pretoze kuracina sa da pripravit na XY sposobov a vsetky su dobre

leidin
9. jan 2026

Tak asi kridla grilovane. Alebo stehno, ale tak poriadne upecene, ziadna mlandrava koza, z ktorej zvnutra clovek vyskrabe ten tuk.

zara3
9. jan 2026
@haley7897

Biryani 🤤

@haley7897 tiez robim

haley7897
9. jan 2026
@zara3

@haley7897 tiez robim

@zara3 top comfort food 🤌🏼💗🤤

zara3
9. jan 2026
@haley7897

@zara3 top comfort food 🤌🏼💗🤤

@haley7897 jaj ani nehovor, tiez varim nase aj na smotane s knedlikom, ale po biryani sa zaprasi vzdy.

haley7897
9. jan 2026
@zara3

@haley7897 jaj ani nehovor, tiez varim nase aj na smotane s knedlikom, ale po biryani sa zaprasi vzdy.

@zara3 ja strašne málo varím slovenské jedlá a pritom mi tak chýbajú. Aj deťom chutia. Nemá to logiku. Možno tým, ze niektoré veci úplne bežne nedostat, napríklad takú knedlu treba spraviť od základov, žiadne ze 'dnes sa mi nechce/nemám cas, kúpim'... alebo taky mak, pomaly ilegálny 🤣

zara3
9. jan 2026
@haley7897

@zara3 ja strašne málo varím slovenské jedlá a pritom mi tak chýbajú. Aj deťom chutia. Nemá to logiku. Možno tým, ze niektoré veci úplne bežne nedostat, napríklad takú knedlu treba spraviť od základov, žiadne ze 'dnes sa mi nechce/nemám cas, kúpim'... alebo taky mak, pomaly ilegálny 🤣

@haley7897 hej este by si mysleli, ze drogujeme 😅😂😂😂 Nikto tu nerobi nic z maku.No ale vies co, naucila som sa robit jednoduche knedliky a mam naparovac, takze to ide. Aj pizza cesto si robim uz sama. Tu v anglicku ta donutia byt aj kuchar 😆 Tiez mam nase obchody velmi daleko a aj polske. Nic no, peciem si doma, vcera mrkvovy kolac ale z chocolate cheese icing. Vyborne. Trochu zmena .

haley7897
9. jan 2026
@zara3

@haley7897 hej este by si mysleli, ze drogujeme 😅😂😂😂 Nikto tu nerobi nic z maku.No ale vies co, naucila som sa robit jednoduche knedliky a mam naparovac, takze to ide. Aj pizza cesto si robim uz sama. Tu v anglicku ta donutia byt aj kuchar 😆 Tiez mam nase obchody velmi daleko a aj polske. Nic no, peciem si doma, vcera mrkvovy kolac ale z chocolate cheese icing. Vyborne. Trochu zmena .

@zara3 kym som sa pred par rokmi prestahovala, mal blízko nas jeden mladý kurd obchod s sk/cz potravinami. Zvláštna kombinácia, ale bol 😅 takze bol mak, droždie, bryndza a dokonca aj Granko , ci kofola 🤌🏼😅
Inak je niekolko online shopov ktoré doručuju sk potraviny v uk, aj si vždy poviem, ze objednam, ale nakoniec na to zakaždým zabudnem. V skutocnosti objednám tak raz za 3 roky aj to blbosti ako Lina 🫣🤣
Lebo na varenie tu nakúpiť vieš, mnohé sa dá vykryť poľskými shopmi , ale teda sladkosti tu stoja za 💩

anonym_840158
9. jan 2026
@haley7897

@haley7897 mak ilegálny ? Ty kde žiješ ? V každom supermarkete kúpiš mak, v zdravej výžive Holland & Barrett...

haley7897
9. jan 2026
@anonym_840158

@haley7897 mak ilegálny ? Ty kde žiješ ? V každom supermarkete kúpiš mak, v zdravej výžive Holland & Barrett...

@anonym_840158 nie každý vtip je pre každého. Netráp sa tým...

larinka552
9. jan 2026

Pečené kuracie stehná s ryžou 🤤 Kura na paprike s haluškami alebo kolienkami. Klasika. Ale mam chutky takto neskoro...

anonym_840158
9. jan 2026
@haley7897

@anonym_840158 nie každý vtip je pre každého. Netráp sa tým...

@haley7897 vôbec sa netrápim 🙂 len mi to neprišlo vôbec vtipné, skôr trápne zavádzanie.

haley7897
9. jan 2026
@anonym_840158

@haley7897 vôbec sa netrápim 🙂 len mi to neprišlo vôbec vtipné, skôr trápne zavádzanie.

@anonym_840158 ale očividne ten príspevok nebol adresovaný tebe. A človek ktorému som ho explicitne adresovala s tým bol v pohode.
A teda len dodám ze toto je o reakciu naviac koľko som chcela venovať anonymemu "attention seekerovi " 👋🏽

anonym_840158
9. jan 2026
@haley7897

@anonym_840158 ale očividne ten príspevok nebol adresovaný tebe. A človek ktorému som ho explicitne adresovala s tým bol v pohode.
A teda len dodám ze toto je o reakciu naviac koľko som chcela venovať anonymemu "attention seekerovi " 👋🏽

@haley7897 píšeš to verejne a hlavne bludy, podla toho by som povedala, že " attention seeker " si ty.

Strana
z2