Aké jedlo z kuracieho mäsa máte najradšej?
na prirodno plnene sunkou a syrom, alebo s nejakou omackou syrovou, hribovou
Gyros, to využijem všade, k cestovinám, do tortily, k rizotu, do šalátu...
keď to nevarím ja,tak hocičo😂
posypane nohy grilovacim korenim upecene v airfryery a so zemiakovou kasou
Autenticke kuracie kari, alebo casto robim na mexicky sposob tacos, tortilly, , tiez shawarmu a domaci naan chlieb so salatom, ...
Grilovane kurca
poctivý kurací stroganov s ryžou a potom plnené kuracie stehná s ryžou a šalátom.
Dobre napácovaný šťavnatý rezeň so zemiakovou kašou a kyslou kapustou 🙂
kebap v pravej arabskej žemli
Kuracie prsia v smotanovej omáčke, so susenymi paradajkami a špenátom 🙂 ryža a hranolky 🙂
@anonym_autor Masove gulicky z kuracich stehien.
Biryani 🤤
Rezen a perkelt
Na pive, paprikáš, na smotane
Pomaly kazde, ale najviac klasiku pecene kura s ryzou
rezen, ale robim ho zriedka pretoze kuracina sa da pripravit na XY sposobov a vsetky su dobre
Tak asi kridla grilovane. Alebo stehno, ale tak poriadne upecene, ziadna mlandrava koza, z ktorej zvnutra clovek vyskrabe ten tuk.
@haley7897 jaj ani nehovor, tiez varim nase aj na smotane s knedlikom, ale po biryani sa zaprasi vzdy.
@zara3 ja strašne málo varím slovenské jedlá a pritom mi tak chýbajú. Aj deťom chutia. Nemá to logiku. Možno tým, ze niektoré veci úplne bežne nedostat, napríklad takú knedlu treba spraviť od základov, žiadne ze 'dnes sa mi nechce/nemám cas, kúpim'... alebo taky mak, pomaly ilegálny 🤣
@zara3 ja strašne málo varím slovenské jedlá a pritom mi tak chýbajú. Aj deťom chutia. Nemá to logiku. Možno tým, ze niektoré veci úplne bežne nedostat, napríklad takú knedlu treba spraviť od základov, žiadne ze 'dnes sa mi nechce/nemám cas, kúpim'... alebo taky mak, pomaly ilegálny 🤣
@haley7897 hej este by si mysleli, ze drogujeme 😅😂😂😂 Nikto tu nerobi nic z maku.No ale vies co, naucila som sa robit jednoduche knedliky a mam naparovac, takze to ide. Aj pizza cesto si robim uz sama. Tu v anglicku ta donutia byt aj kuchar 😆 Tiez mam nase obchody velmi daleko a aj polske. Nic no, peciem si doma, vcera mrkvovy kolac ale z chocolate cheese icing. Vyborne. Trochu zmena .
@haley7897 hej este by si mysleli, ze drogujeme 😅😂😂😂 Nikto tu nerobi nic z maku.No ale vies co, naucila som sa robit jednoduche knedliky a mam naparovac, takze to ide. Aj pizza cesto si robim uz sama. Tu v anglicku ta donutia byt aj kuchar 😆 Tiez mam nase obchody velmi daleko a aj polske. Nic no, peciem si doma, vcera mrkvovy kolac ale z chocolate cheese icing. Vyborne. Trochu zmena .
@zara3 kym som sa pred par rokmi prestahovala, mal blízko nas jeden mladý kurd obchod s sk/cz potravinami. Zvláštna kombinácia, ale bol 😅 takze bol mak, droždie, bryndza a dokonca aj Granko , ci kofola 🤌🏼😅
Inak je niekolko online shopov ktoré doručuju sk potraviny v uk, aj si vždy poviem, ze objednam, ale nakoniec na to zakaždým zabudnem. V skutocnosti objednám tak raz za 3 roky aj to blbosti ako Lina 🫣🤣
Lebo na varenie tu nakúpiť vieš, mnohé sa dá vykryť poľskými shopmi , ale teda sladkosti tu stoja za 💩
@haley7897 mak ilegálny ? Ty kde žiješ ? V každom supermarkete kúpiš mak, v zdravej výžive Holland & Barrett...
Pečené kuracie stehná s ryžou 🤤 Kura na paprike s haluškami alebo kolienkami. Klasika. Ale mam chutky takto neskoro...
@anonym_840158 nie každý vtip je pre každého. Netráp sa tým...
@haley7897 vôbec sa netrápim 🙂 len mi to neprišlo vôbec vtipné, skôr trápne zavádzanie.
@haley7897 vôbec sa netrápim 🙂 len mi to neprišlo vôbec vtipné, skôr trápne zavádzanie.
@anonym_840158 ale očividne ten príspevok nebol adresovaný tebe. A človek ktorému som ho explicitne adresovala s tým bol v pohode.
A teda len dodám ze toto je o reakciu naviac koľko som chcela venovať anonymemu "attention seekerovi " 👋🏽
@anonym_840158 ale očividne ten príspevok nebol adresovaný tebe. A človek ktorému som ho explicitne adresovala s tým bol v pohode.
A teda len dodám ze toto je o reakciu naviac koľko som chcela venovať anonymemu "attention seekerovi " 👋🏽
@haley7897 píšeš to verejne a hlavne bludy, podla toho by som povedala, že " attention seeker " si ty.

Na čínsky spôsob a rada vyskúšam stále nové a nové