icon

Aké koláčiky a kedy pečiete na Vianoce?

lenuska9999
30. nov 2020

Ahoj žienky, aké koláče pečiete na Vianoce a kedy ? Hľadám nejakú inšpiráciu 🙂

katka164
30. nov 2020

@lenuska9999 ja mám v pláne robiť:medovníčky,linecké,orechové košíčky,plnené oriešky,fúkané rožky a medzi sviatkami plnené kokosky...tento víkend začínam😉😄

mirage
30. nov 2020

aka inspiracia? stale rovnake vianocne kolace, zakusky.

0silvia0
30. nov 2020

@lenuska9999 je tu nejaka skupina sa mi zda, skus sa pridat

lenuska9999
autor
30. nov 2020

@mirage veď to , že každý rok máme rovnaké a chcem skúsiť niečo nové

lenuska9999
autor
30. nov 2020

@0silvia0 dik idem pohľadať

diewcatqoo
30. nov 2020

Tento rok budem piect orechove grilazky, zltkove rezy a kremrole. Ak bude cas a bude chciet syn vykrajovat, tak este bud linecke alebo medovnicky. Pravdepodobne budeme len v trojici, cize to nam staci.
Minuly rok som piekla vanilkove rozky, grilazky, crinkles kokosove a cokoladove, linecke, oriesky, medove rezy, venceky a kremese.
Este peciem bobalky, velmi vela bobaliek, ktore sa priebezne jedia cely advent a na stedry den su uz len zvysky 🙄

katulienkax
30. nov 2020

Priznám sa že tie klasické suché vianočné pecivo už mi vôbec nejde na chut. Mne chutia max suhajdy a medovniky

niky1234
30. nov 2020

ja linecké určite aj klasické aj pomarančové, potom citrónové kolieska tiež lekvárom lepené, vanilkové a nutelové rožky, biele šuhajdy, rafaelo a čokoládové guľky, marokánky, perníky a parížske rožky.. pečiem pre celú rodinu :D

0silvia0
30. nov 2020

@niky1234 aj ja pre celu rodinu, uz sa aj tesim. Den pred stedrym dnom peciem stedrak. Ja zasa zboznujem suche pecivo, nemusim kremove zakusky a torty.

tosomja
30. nov 2020

My práve chceme tradičné vianočné. Linecké lepené, medvedie labky, grilaz, kokosky, vanilkové rožky, šuhajdy, linecké košíčky plnené, Rafaelo guličky, Marlenka guličky.
Tie máme len raz ročne. A na veľkú noc zase krémové. 😄

niky1234
30. nov 2020

Mne tento rok pride 14 rocna segra pomoct nech toho nemam tak vela ked som aj tehotna😊Ale tiez ja mam najradsej suche aj dlhsie vydrzia aj sa to ds tak zobkat pri telke ja plnkove ani vobec nepeciem a mamka mozno daky jeden druh upecie😊😊
@0silvia0

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
danka56
30. nov 2020

@niky1234 prosím ta vedela by si mi napísať recept na citrónove kolieska?

lubiss
30. nov 2020

medovniky, anizove pagaciky, suhajdy, grilazky, vanilkove rozky a slane syrove pecivko..ale kazdy rok pozrem cosi co som este nerobila tak skusim jeden druh novinku :D

zara1357
Autor odpoveď zmazal