Aké obedy a večere varievate pre vašu rodinu, kde sú aj malé detičky?
Maminky idem si pre inšpiráciu …aké obedy večere varievate pre vašu rodinu kde sú aj malé detičky?
😊🙏🏻
@mama4444 kadejake zeleninové placky z toho co je v chladničke pripadne v zahrade a treba to minut 😁 alebo husté krémové polievky s krutónmi pripadne vajíčkom, struhanym syrom, pečenú ovsenu kasu, ked si chceme pomaskrtit tak avokádový puding (to odporucam, kakao banany avokado med no lepsie ako normálny puding) na to dake oriešky, ovocie. Niekedy len rozmixujem a dochutim zeleninu z polievky a nalejem na cestoviny. Alebo rôzne natierky s chlebíkom.
Krupicova kasa, parene buchty, na veceru toasty (toastovy chleba, platkovy syr, sunka, maslo a zapiect = mnam! S kecupom a zeleninkou), guacamole, natierky na chlebik (rybacie, bryndzova, vajickova…atd), spagety s masom a syrom, perkelt s cestovinou, domaca pizza. Na obed plnena paprika, svieckova na smotane, koprova omacka s maskom a knedlou, rizoto, grenadir, spenat s vajickom, sosovicovy privarok/polievka. To len tak co mi teraz napadlo, co som robila. Maly ma 13 mesiacov. Zial je vo faze odmietania jedla, ale aj tak to nanho skusam. 😃😅
@midka väčšinou varím obed a z obedu niečo pripravím na večeru. Napríklad robím vývar a cestoviny, zvýšia sa cestoviny, tak urobím cestoviny s vajíčkom. Alebo zeleninu z polievky rozmixujem a pridám smotanu, vylejem na cestoviny.
Alebo oberiem mäso z polievky a urobím rizoto. Niekedy len suchá večera. No najčastejšie robím večeru len priateľovi teplú a deti vypijú mlieko ešte, alebo krupicu.

Definuj " malé "..aký vek?