icon

Aké obedy a večere varievate pre vašu rodinu, kde sú aj malé detičky?

mama4444
2. jún 2022

Maminky idem si pre inšpiráciu …aké obedy večere varievate pre vašu rodinu kde sú aj malé detičky?

😊🙏🏻

simik22
2. jún 2022

Definuj " malé "..aký vek?

tosomja
2. jún 2022

@mama4444 no všetko zaradom. Čo majú radi.
Niekedy zemiaky a mäso na šťave, inokedy rezeň, alebo guláš s knedlikom, či kolienkami. Sem tam sladký obed. Veľa polievok. Na večeru deťom väčšinou krupicu to chcú dosť často.
Priateľovi na večeru šaláty a vajíčka.

hilda08
2. jún 2022

@mama4444 kadejake zeleninové placky z toho co je v chladničke pripadne v zahrade a treba to minut 😁 alebo husté krémové polievky s krutónmi pripadne vajíčkom, struhanym syrom, pečenú ovsenu kasu, ked si chceme pomaskrtit tak avokádový puding (to odporucam, kakao banany avokado med no lepsie ako normálny puding) na to dake oriešky, ovocie. Niekedy len rozmixujem a dochutim zeleninu z polievky a nalejem na cestoviny. Alebo rôzne natierky s chlebíkom.

bashee
2. jún 2022

Krupicova kasa, parene buchty, na veceru toasty (toastovy chleba, platkovy syr, sunka, maslo a zapiect = mnam! S kecupom a zeleninkou), guacamole, natierky na chlebik (rybacie, bryndzova, vajickova…atd), spagety s masom a syrom, perkelt s cestovinou, domaca pizza. Na obed plnena paprika, svieckova na smotane, koprova omacka s maskom a knedlou, rizoto, grenadir, spenat s vajickom, sosovicovy privarok/polievka. To len tak co mi teraz napadlo, co som robila. Maly ma 13 mesiacov. Zial je vo faze odmietania jedla, ale aj tak to nanho skusam. 😃😅

midka
2. jún 2022

@bashee
@hilda08
@tosomja standartne varite aj obedy?,,,alebo len vecery,,, lebo ja varim aj obedy / polievka + druhe/ a nie vzdy sa mi chce robit aj teple varene verece

hilda08
3. jún 2022

@midka vacsinou Ano ale my pracujeme z domu

tosomja
3. jún 2022

@midka väčšinou varím obed a z obedu niečo pripravím na večeru. Napríklad robím vývar a cestoviny, zvýšia sa cestoviny, tak urobím cestoviny s vajíčkom. Alebo zeleninu z polievky rozmixujem a pridám smotanu, vylejem na cestoviny.
Alebo oberiem mäso z polievky a urobím rizoto. Niekedy len suchá večera. No najčastejšie robím večeru len priateľovi teplú a deti vypijú mlieko ešte, alebo krupicu.

midka
3. jún 2022

@hilda08 no my presne to isté....rovnako

raja95
Odpoveď bola odstránená