Aké tortové doplnky a pomôcky z Temu odporúčate?
Ahojte čo kupujete z Temu má torty? Ako pomôcky a na zdobenie? Chystám sa urobiť svoju prvú a zaujímalo by ma čo kúpiť? Toto čo je na foto sa podľa vás z Temu oplatí,máte také niečo? Ďakujem

Neviem, co konkretne mas z tej fotky na mysli, ale - okruhlu podlozku tociacu mam z ikei drevenu, je to vyborna vec na pekne uhladenie torty. Hladitko taketo kupis lacno aj v Tedi napriklad, ale kludne si objednaj z temu, ak mas cas cakat na dlhsie dodanie. Sacok a spicka - spicky mam kvalitne, lebo nekvalitne zvyknu byt nerovnomerne, sacky kupujem jednorazove v Kauflande, znacka Flackeman ci tak nejak, asi 2 € 10 ks sackov.
Ale prvu tortu spravis uplne v klude aj bez pomocok, ono dolezitejsie, ako pomocky, je zrucnost a tu ziskas len praxou ;) drzim palce!
@vikusjk ďakujem, trpezlivá som viem napiecť ale také klasické na Vianoce, prípadne aj cheesecake zvládnem...no torta je iný level...
@vikusjk ďakujem, trpezlivá som viem napiecť ale také klasické na Vianoce, prípadne aj cheesecake zvládnem...no torta je iný level...
@anonym_autor ak chces piect viac tort rocne, odporucam kupit si tortovy rafik. Su drahsie, ale korpus z nich je omnoho krajsi a rovnejsi plus si vies nastavit velkost. Ja mam taky vysoky 10 cm, ale to nemam z Temu. A okraje pri peceni korpusu nemastit, potom ich pekne nozom oddelis, len na spodok papiec na pecenie a mas krasny rovny korpus
ja osobne z temu nepouzivam nic, co prichadza do kontaktu s potravinami,,, a nechcela by som, aby si niekto, od koho si napr ja objednavam tortu/zakusy,, objednaval veci z temu,,,,,ak pre seba a nevadi ti to ,, ok
Niektoré veci majú pekné aj v Temu, jedna známa si objednala kožúšok vyzerá ako norkový a celkom sa jej páči. Mne sa taký tmavohnedý celkom nepáčil, tak ja som objednala s potlačou leopard, ešte mi neprišiel, že to bude v zime moderné.
Tieto čínske výrobky z Temu sa predávajú v iných obchodoch za vyššie ceny, ale to neznamená, že sú kvalitnejšie, len si tí obchodníci tam pripočítajú náklady na dopravu, skladovanie, predaj a hneď tie isté topánky alebo oblečenie - tam stoja napr. 10€ a u nejakého internetového obchodu aj 18-20€. Aj doplnky do kuchyne takisto.
@anonym_autor tiež by som odtiaľ nepoužívala nič, tie pomôlcky zase nie sú nejaké drahé ani v cukrárenských obchodoch
@anonym_autor kúpila som si šablónu na krájanie okrúhlej torty 12 a 16 ks -2in 1, sáčky na zdobenie 100 ks balenie, krájač na hranolky nerezový a sklenené korenicky. Už dávnejšie som tu z netu na SK kúpila na darček sestre otočný tanier na zdobenie torty, stal 26 €, teraz vidím, že majú v Temu presne taký istý za pár € 😏.
@anonym_autor kúpila som si šablónu na krájanie okrúhlej torty 12 a 16 ks -2in 1, sáčky na zdobenie 100 ks balenie, krájač na hranolky nerezový a sklenené korenicky. Už dávnejšie som tu z netu na SK kúpila na darček sestre otočný tanier na zdobenie torty, stal 26 €, teraz vidím, že majú v Temu presne taký istý za pár € 😏.
@margotka17 Veď to som presne písala, že tie isté čínske výrobky aj do kuchyne v našich obchodoch predávajú o hodne drahšie ako Temu (s tou dopravou, skladovaním, predajom a iné náklady čo majú + musia mať aj nejaký zisk), ale stále sú to tie isté čínske výrobky aj v cukrárenskom obchode.
Nie som cukrárka, torty pečiem iba pre svoje deti a rodinu. Ale ak pečiem, používam domáce vajíčka, kvalitné suroviny a žiaden čínsky bordel, dajú sa nájsť na našom trhu aj také čo nebolo vyrobené v Číne
@anonym_autor tie Sáčky aj s nadstavcami mam z temu a nula bodov, uz pri jemnom stlačení mi praskli. Neoplatí sa, ostatne veci kúpiš lacné ci v tedi, alebo aj pepcu.
@anonym_autor vsetko, ked mas chut napapat sa olova a inych tazkych kovov.
Akoze sorry, ale ludsky debilizmus nema hranic - kopa ludi sa neda zaockovat, lebo ockovanie je zlo a nedovolia dietatu sisku z lidla alebo sunku od bezneho masiara, ale kupovat na temu oblecenie, hracky alebo predmety, ktore pridu do styku s jedlom, to je akoze ok? ak si nevies priplatit za zdravotne nezavadne pomocky, tak radsej nepec...
Niektoré veci majú pekné aj v Temu, jedna známa si objednala kožúšok vyzerá ako norkový a celkom sa jej páči. Mne sa taký tmavohnedý celkom nepáčil, tak ja som objednala s potlačou leopard, ešte mi neprišiel, že to bude v zime moderné.
Tieto čínske výrobky z Temu sa predávajú v iných obchodoch za vyššie ceny, ale to neznamená, že sú kvalitnejšie, len si tí obchodníci tam pripočítajú náklady na dopravu, skladovanie, predaj a hneď tie isté topánky alebo oblečenie - tam stoja napr. 10€ a u nejakého internetového obchodu aj 18-20€. Aj doplnky do kuchyne takisto.
@petronelag urcite, predavaju. len v tych inych obchodoch musia mat aj certifikat zdrav. nezavadnosti, o com na temu nepoculi.
@anonym_autor vsetko, ked mas chut napapat sa olova a inych tazkych kovov.
Akoze sorry, ale ludsky debilizmus nema hranic - kopa ludi sa neda zaockovat, lebo ockovanie je zlo a nedovolia dietatu sisku z lidla alebo sunku od bezneho masiara, ale kupovat na temu oblecenie, hracky alebo predmety, ktore pridu do styku s jedlom, to je akoze ok? ak si nevies priplatit za zdravotne nezavadne pomocky, tak radsej nepec...
@princezna_bosorka jooj tie bio princezné bosorky...aj dychas či nie? Lebo nečistoty a chémia su aj vo vzduchu aj vo vode..
Inak pobavilo ma, ze ludia pohrdzaju vyrobkami predavanymi na Temu alebo Sheine, ale uplne v pohode si ich pojdu kupit do Tedi alebo Pepca 😀 ved ale to mate to iste a tiez vam tam ziadny certifikat zdravotnej nezavadnosti nedaju. Ta ista "cina", akurat s prirazkou
Absolútne nič nakupovať z Temu. Ťažké kovy, toxické látky, detská práca, vykorisťovanie a mizerná kvalita. Niektoré ženy tu akoby spadli z marsu. V Číne nie je jedna fabrika, kde sa všetko naraz vyrobí a potom sa to celé rozdelí že predá 1 vec zázračne Temu za 5 centov a tú istú vec predá Tesco za 5 eur. A ešte si k tomu aj inštalujete škodlivý malvér na telefóne cez tu aplikáciu, no blahoželám.

Neviem, co konkretne mas z tej fotky na mysli, ale - okruhlu podlozku tociacu mam z ikei drevenu, je to vyborna vec na pekne uhladenie torty. Hladitko taketo kupis lacno aj v Tedi napriklad, ale kludne si objednaj z temu, ak mas cas cakat na dlhsie dodanie. Sacok a spicka - spicky mam kvalitne, lebo nekvalitne zvyknu byt nerovnomerne, sacky kupujem jednorazove v Kauflande, znacka Flackeman ci tak nejak, asi 2 € 10 ks sackov.
Ale prvu tortu spravis uplne v klude aj bez pomocok, ono dolezitejsie, ako pomocky, je zrucnost a tu ziskas len praxou ;) drzim palce!