Ako dlho sa majú zapekať prsia s broskyňou?
poprosim o radu-kolko mam nechat zapekat kuracie prsia s broskynou,sunkou a syrom?Dakujem 😉
ja si najprv upečiem zvlášť mäso a ked je upečené plech vyberiem, dám nan broskynu syr a už len zapekam kym sa syr roztopí 🙂
ja to supnem do rury a ked je zapeceny syr navrchu su aj prsia hotove
/ked robim bravcove brokynu a syr daj na uz predpecene maso
no teraz som to dojedla a jednoducho mna, vsetci sa olizovali...prvy krat som to robila, precitala som si viac postupov,a dopadlo to takto, maso som tak 10prazila na panvici, peper,sol,, dlala som varit vodu s vegetou a solou, novym korenim a celou cibulou,trochu papriky,maso som tam presunula a dusila cca 20min , potom som ho povyberala a dala na plech aj ked som sa tomu kroku chcela kvoli pohodlnosti vyhnut, nechcela som riskovat ze to nebude mat kto zjest, bolo to dost mokre, dlala na vrch trochu masla a supla do rury s hornym pripekanim na 10min, maso sa vysusilo, tak som to vybrala vylialal tam vsetku stavu, dala broskynu a syr, este dala zapiect, no mnamka, ani mokra ani sucha aj pripecena, mna...zajtra repete
mnam

ja si spravim prsia na panvici a potom v rure uz len zapeciem, aby sa roztopil syr a maso prehrialo 😉 takze chvilocku