Ako dlho vydrží segedínsky guláš v chladničke?
Keď ho uvarim v piatok na obed môžeme ho ešte v nedeľu jesť alebo je to už dlho?
Samozrejme. Predpokladám, že bude v chladničke.
@martinka13 áno bude , ja len či už ten tretí deň nemôže byť chytený 😅
segedín aj viac dní je ok. len nezabudni do chladničky keď vychladne
Úplne kľudne ho môžete jesť aj v pondelok na obed nič mu nebude v chladničke 3 dní úplná pohoda
Ďakujem baby 😼
Nič mu nebude.
kludne ho mozes aj zamrazit ..
@anonym_autor Segedín patrí k jedlám, ktoré po odstati sú ešte chutnejšie ako čerstvo navarené.Syn práve včera ho dojedol, varený bol v nedeľu.
Jasne aj 4 dní
Ja neviem baby, ja všetko jedlo jem max na druhy den. Mne to príde mrtve jedlo, staré jedlo...stúpa hodnota histaminu, podla mňa to uz nema žiadne vitaminy...
Ja neviem baby, ja všetko jedlo jem max na druhy den. Mne to príde mrtve jedlo, staré jedlo...stúpa hodnota histaminu, podla mňa to uz nema žiadne vitaminy...
@lasona uz ked suroviny uvaris, stracaju velke mnozstvo vitaminov. Tak ci potom ich jes 2, ci 4 dni je to jedno
@anonym_autor u nás krátko, Max 2 dní a zje sa. Ale keby vydržal, tak kľudne viac dní, ešte aj chuť má vždy lepšiu odlezany.
@anonym_autor 3dni vydrží určite,je to kyslá potravina, tá podlieha skaze pomalšie. Dokonca segedín je chutnejší keď postojí v chladničke.
@anonym_autor samozrejme ,že áno, vydrzi aj týždeň. Záleží od hygieny počas varenia. Stalo sa ,že jedlo nevydržalo ani deň, alebo že vydržalo aj týždeň 😂 tak neviem čím to presne je
Ja si ho davam, este ked je vriaci do skla a bol ok aj po 2 tyzdnoch 🙂
@anonym_autor Segedín patrí k jedlám, ktoré po odstati sú ešte chutnejšie ako čerstvo navarené.Syn práve včera ho dojedol, varený bol v nedeľu.
@viera012345 ...ako kapustnica 😊
My aj vyše týždňa a je perfektný...čím dlhšie stojí tým je lepší
@anonym_autor 3dni je pre mna hranica co skladujem hotove jedla v chladnicke,potom uz aj vizualne a cuchovo vyzeraju inak a to nikdy neriskujem.

Samozrejme. Predpokladám, že bude v chladničke.