icon

Ako dlho vydrží vývar v chladničke?

2. dec 2024

Ahojte 🙂 ako dlho vydrží vývar v chladničke, keď som dala zvlášť zeleninu aj mäso (na internete píšu, že vtedy vydrží aj týždeň). Väčšinou ho jeme dva dni, pripadne tri. Ale teraz som ho navarila akosi veľa a dnes je tretí deň a rozmýšľam, že či by som zajtra z neho ešte mohla urobiť cesnačku - to by bol už 4.deň. Ďakujem ;)

deti95060810
2. dec 2024

tiež jeme 2-3 dni... ale vydrží dlhšie - aj 4 dni.
ak ho máš veľa daj do mrazničky - budeš mať do varenia....

markusrasford
2. dec 2024

Kľudne môžeš vývar aj do mrazničky

januska12323
2. dec 2024

Daj do mrazničky.

kavasmliekom
2. dec 2024

Ja keď robím vývar, tak prvé čo jeme, je mäso, zelenina, alebo to zuzitkujem ináč... A vyvar keď sa zvýši tak bud zamrazim, alebo vylejem. 😬

viestta
2. dec 2024

Co nezjete este zajra daj zmrazit. O tyzden, mesiac sa moze hodit, ci uz na polievku alebo podliat maso, zeleninu, rizoto... Mrazim v pollitrovych nadobach, to je tak davka, ktoru viem minut pri vareni

lucik194
2. dec 2024

daj ho dnes vecer do mrazaku. len cisty vyvar

tamitamitami
2. dec 2024

Ja si varím vývar vždy v nedeľu aby som mala cez týždeň do varenia, tých 6 dní mi vždy vydrží.

autor
2. dec 2024

Dakujem. A v akej nádobe dávate do mraziaka? 🙂

viestta
2. dec 2024

Plastove dozy

saxana000
3. dec 2024

Cisty vyvar mozes zamrazit.ja robim tak ze dovarim necham stat este pol hodinu.precedim a ten cistucky zavarim so slizikmi a zeleninou ten do utorka zjeme.a tu druhu polovicu ktora uz je mutnejsia si precedim do dvojlch cca litrovych nadobiek a supnem do mrazaku na nejaky rychly privarok super..

katkaseiner
3. dec 2024

ja varim v nedelu, zaklad je ho spravne schladit a šup do chladnicky. Vacsinou ho jeme este vo stvrtok, ale obcas aj v piatok ak ostane - my jeme polievky kazdy den a zial denne nemam cas varit, cize v tu nedelu este odlozim ak do mraznicky vyvar a kedykolvek rozmrazim a mame skvelu polievku