Ako dlho vydrží vývar v chladničke?
Ahojte 🙂 ako dlho vydrží vývar v chladničke, keď som dala zvlášť zeleninu aj mäso (na internete píšu, že vtedy vydrží aj týždeň). Väčšinou ho jeme dva dni, pripadne tri. Ale teraz som ho navarila akosi veľa a dnes je tretí deň a rozmýšľam, že či by som zajtra z neho ešte mohla urobiť cesnačku - to by bol už 4.deň. Ďakujem ;)
Kľudne môžeš vývar aj do mrazničky
Daj do mrazničky.
Ja keď robím vývar, tak prvé čo jeme, je mäso, zelenina, alebo to zuzitkujem ináč... A vyvar keď sa zvýši tak bud zamrazim, alebo vylejem. 😬
Co nezjete este zajra daj zmrazit. O tyzden, mesiac sa moze hodit, ci uz na polievku alebo podliat maso, zeleninu, rizoto... Mrazim v pollitrovych nadobach, to je tak davka, ktoru viem minut pri vareni
daj ho dnes vecer do mrazaku. len cisty vyvar
Ja si varím vývar vždy v nedeľu aby som mala cez týždeň do varenia, tých 6 dní mi vždy vydrží.
Dakujem. A v akej nádobe dávate do mraziaka? 🙂
Plastove dozy
Cisty vyvar mozes zamrazit.ja robim tak ze dovarim necham stat este pol hodinu.precedim a ten cistucky zavarim so slizikmi a zeleninou ten do utorka zjeme.a tu druhu polovicu ktora uz je mutnejsia si precedim do dvojlch cca litrovych nadobiek a supnem do mrazaku na nejaky rychly privarok super..
ja varim v nedelu, zaklad je ho spravne schladit a šup do chladnicky. Vacsinou ho jeme este vo stvrtok, ale obcas aj v piatok ak ostane - my jeme polievky kazdy den a zial denne nemam cas varit, cize v tu nedelu este odlozim ak do mraznicky vyvar a kedykolvek rozmrazim a mame skvelu polievku

tiež jeme 2-3 dni... ale vydrží dlhšie - aj 4 dni.
ak ho máš veľa daj do mrazničky - budeš mať do varenia....