icon

Ako dlho vydržia vianočné koláče?

18. dec 2024

Dočítam sa na internete, ktorý koláčik cca ako dlho vydrží? Aby som si vedela rozdeliť co mam kedy napiect

jullyeverest
18. dec 2024

My pečieme týždeň pred vianocami a posledné dojedáme po novom roku. Nemyslím si že niekde nájdete zoznam každého jedného pečivka že koľko vydrží 😂 Keď vám nebude chutiť tak ho nejedzte a potom budete do budúcna vedieť. 🤷🏻‍♀️ Každopádne aby som k oli tomuto piekla na niekoľkokrát mi príde nezmyselné.

sisska96
18. dec 2024

Jediné čo pečiem dopredu sú tie suché... ostatné len deň/2 pred Vianocami. Nemám rada staré koláče

btus
18. dec 2024

ak dáš do mraziaku, vydržia dlhšie. Ja pečiem cca 2-3 dni pred, niečo nechám vonku a zvyšok skrývam do mraziaku, lebo by sa zjedlo. 🙂

osky
18. dec 2024

Ja som piekla teraz cez vikend suche/linecke,parizske rozkx,zarobila masu na gulky i uliky/
Cez nasledujuci vikend to poplnim ,ozdobim....napr.tie parizske rozky budem plnit postupne,max.po 10-12 kusov ..
A ak ostane cas,urobim par likerovych spicov.
Cez vikend...

Suche pecivo drzim na balkone,tam je chladno,
minimalne tyzden-dva po troch kraloch este vyjedame....vzdy su vyborne.
Kremove robim tak,aby sa do tyzdna zjedli/cast davam do mrazaku/
A nemrazene drzim v chladnicke

zanettsur
18. dec 2024

Nemyslim, ze by bol nejaky problem s kolacmi aj po Novom roku 😀 Toto absolutne neriesim, co kolko vydrzi, zakazdym to takto mame, kolace su stale ako cerstve a nikomu zle nie je 😀 , takze asi tak. 🙂

tana85
18. dec 2024

suche dojedame (ak vobec ostanu) az do polky Januara. niekto uz tu chut pozna, ja az tak nie :Dtakze 3-4 tyzdne perniky ci vanilkove ok