icon

Ako efektívne naplánovať svadobné menu?

17. apr 2024

Ahojte, idem si po radu. Plánujeme svadbu a dostali sme cenovú ponuku. A som z toho dosť v rozpakoch najmä z tej ceny 😅
Mame na vyber:
3 - vchodové svadobné menu - 1375€/25 osôb
druhu večeru - 1125€/25 osôb
a popolnočná kapustnica - 250€/ 25 osôb
Plánujeme obrad na 16:00 a rozmýšľame že by sme dali iba svadobné menu a poplnocnu kapustnicu. Ale zas neviem či to nebude malo aby potom nehundrali že sú hladní 😅. Vy by ste ako riešili jedlo alebo ako ste to mali Vy? Ale najmä ak máte obrad neskôr, nie o 12:00. Ďakujem 😎

Strana
z2
simonkare
17. apr 2024

Ahoj, my sme mali obrad o 16tej, rozhodli sme sa iba pre polievku a hlavný chod, predjedlo nikomu nechýbalo. Večer okolo 21 nám vyložili švédske stoly, kde sme mali všetko možné. Keby máme možnosť rozhodnúť sa ešte raz, tak znovu švédske stoly ale s oveľa menším množstvom jedla, naši hostia jedli veľmi málo (zato pili riadne 🤣) a veľa jedla nám poostávalo, zabalili, rozdali sme. Samozrejme jedli veľa koláčov, tortu a slané pečivo. My sme mali 35 ľudí, na osobu 50€, aj to sa mi zdalo dosť, iba za jedlo v dedinskej reštaurácii, alko nealko sme mali svoje.

slovenka753
17. apr 2024

ja len nechapem co sa vam zda drahe na jedle. 3 chodova vecera za 55 e na osobu je dobra cena (ak nie ste v kulturaku). ved tolko zaplatite hocikde teraz za 3 chody v restike. pri druhej vecery nie je povedane o co ide, ale napr ak by bola hus tak je to tiez primerana cena. ak ste mali svadbu pred koronou tak to boli ceny uplne inde.

autorka .... pockaj led zacnes riesit vyzdobu, to ti len odvali dekel kolko pytaju za kvety

kamatopo
17. apr 2024

Mňa šokla tá predražena kapustnica. 🤦.

slovenka753
17. apr 2024

@kamatopo ano to je fakt moc. to by som zrusila

lienka.7
17. apr 2024

Ta cena je ale neskutočne premrstena... v klasickom hoteli mate už za 50€ na hlavu slusne jedlo. Toto určite nie. A kapustnica za 250€??? Wtf 🤦‍♀️🤣 to mate aspoň liter ma osobu??? Sorry, ale dobre, veľmi dobre Vas teda "oholia"

michelle567
17. apr 2024

Ja by som zmenila celé miesto 😃

fido69
17. apr 2024

@slovenka753 55€/osobu za 3 chodové menu je cena úplne mimo misu. Napriklad v Sheratone**** ti urobia luxusné 3-chodové menu za 50€. 😋

lalenka33
17. apr 2024

@slovenka753 tak, ale rozdel si tých 55€ v tom trojchodovom menu na predjedlo ( nejaké 2 platky proschutta,bagetku), polievku a jedlo. Porcia kapustnice 10€ ...dosť premrštené ceny

tomasisa
18. apr 2024

@surama presne ma to napadlo, ze ci to je v Hiltone...lebo 55 eur na osobu je nie za jeden chod, ale vsetko aj s prenajmom miestnosti, vyzdoba a tak...teda v Nitre.

tomasisa
18. apr 2024

Chodim obsluhovat vo volnom case kamoske do restiky, ak mas obrad o 16 tej, len 25 ludi...kym pridete, kym sa usadite, kym Vam zacnu nosit jest...moja skusenost je ze ked maju hlavny chod tak dalsi si pozaduju po 3 az 4 hodinach, ale v drvivej väcsine ostava vsetko a balime to domov....na tvojom mieste by som dala o pol 11 tej kapustnicu a popripade len k vinku po pol noci mat plan B syrove tanieriky.

bylinka25
18. apr 2024

@januska12323 Presne takto sme to mali aj my.
Predjedlo, polievka, hlavné jedno a o desiatej sa podávali švédske stoly, teplé, aj studené.
Sobáš sme mali o 16:00

Strana
z2