Ako efektívne využiť 10 - 15 kg nakrájanej papriky?
Zostala mi nakrájaná paprika asi 10-15 kg. Dajte tipy ako ju zúžitkovať aby sa nepokazíla.
dokup kapustu, uhorky a sprav calamadu
niečo na čalamádu, niečo na lečo a niečo len pekne daj do sáčkov a do mrazničky.
niečo na čalamádu, niečo na lečo a niečo len pekne daj do sáčkov a do mrazničky.
@anonym_fb0d86 to všetko som už urobila , nechcem jesť zvyšok života iba lečo a Čalamádu, pôvodne som mala 25 kg
Uvar napr Fajitas.
A môžeš pokrájanú aj zamraziť. Ja takto potom cez zimu vyťahujem. Za surova by sa taká mrazená už nedala moc jesť, ale do varenia je vynikajúca
@liusa82 omg stačilo by iba čítať s porozumením ....
@anonym_autor tak si poraď sama ked si múdra.Keby máš kúsok rozumu a šikovnosti nepýtala by si tu rady a našla by si si aj sama čo potrebuješ...ty si myslíš že ja mám čas čítať celú diskusiu? len som na to mrkla a bolo..človek ti pomože a pod anonymom si tu ústa ešte o druhého utieraš.Buď aspoň hrdinka a píš to pod svojím nickom
@anonym_fb0d86 to všetko som už urobila , nechcem jesť zvyšok života iba lečo a Čalamádu, pôvodne som mala 25 kg
@anonym_autor urob paprikovu pomazanku. na nete je kopec receptov
@anonym_autor celú diskusiu ?stačí nadpis
@anonym_autor urob paprikovu pomazanku. na nete je kopec receptov
@balerina2025 paprika je biela nie červená
veď si tu skoro všetko ofrflala čo ti aj ostatné naradili nie len ja.Ty nebudeš jesť lečo zvyšok života ani čalamádu..No nájdi si rady teda sama niekde a pomazánku vieš spraviť aj z čisto bielej papriky
@balerina2025 paprika je biela nie červená
@anonym_autor nieco zamraz, v zime das vo vyvaru, urobi dobru chut. alebo mozes pouzit neskor do gulasu, taku zamrazenu papriku
@anonym_autor nieco zamraz, v zime das vo vyvaru, urobi dobru chut. alebo mozes pouzit neskor do gulasu, taku zamrazenu papriku
@balerina2025 už jej nič radšej nepíš lebo ani to sa nebude dať.Buď je plný mrazák a na papriku už nebude miesto,guláš možno nelúbi atd atd 😁 ja končím.Možno radu ani nepotrebuje len prišla rýpať ktovie
Mala si rozdat alebo predat, ked to nevies spracovat a zavarit ani zamrazit to nechces. Ako neviem co ine cakas, ze sa s tym da urobit?
Mala si rozdat alebo predat, ked to nevies spracovat a zavarit ani zamrazit to nechces. Ako neviem co ine cakas, ze sa s tym da urobit?
@maranta_leuconeura nie nechcem ja som zavarila na lečo 5kg, na čalamadu ďalších 5 kg, 3 kg som zarazila, a 7 som dala do slaného nálevu. Ešte mám 5 kg. Svojmu okoliu som núkala. Ak chceš môžes kúpiť, paprika bola nakrájaná v piatok od vtedy bola v komore. Včera sa malo z neho variť má jednu akciu ale sa rodina rozhodla inak. Ja od vcera iba núkam, krájam zatváram.
@balerina2025 už jej nič radšej nepíš lebo ani to sa nebude dať.Buď je plný mrazák a na papriku už nebude miesto,guláš možno nelúbi atd atd 😁 ja končím.Možno radu ani nepotrebuje len prišla rýpať ktovie
@liusa82 čo prečítala si nadpis a rýchlo si svoj príspevok zmazala lebo si zrazu zistila že min.75% z toho ak nie 90% čo si nakopírovala je mi tak na dve veci nie na nakrájanú bielu papriku
@liusa82 čo prečítala si nadpis a rýchlo si svoj príspevok zmazala lebo si zrazu zistila že min.75% z toho ak nie 90% čo si nakopírovala je mi tak na dve veci nie na nakrájanú bielu papriku
@anonym_autor ale tebe sa nepáči nič od nikoho..škoda ti radiť a aj času.Ale nájsť sama si gramblavá dačo.Pekný deň ti želám aj s nevyužitou paprikou 😀 lebo pri tvojom pristupe ju akurát tak vyhodíš nie že zužitkuješ
@maranta_leuconeura nie nechcem ja som zavarila na lečo 5kg, na čalamadu ďalších 5 kg, 3 kg som zarazila, a 7 som dala do slaného nálevu. Ešte mám 5 kg. Svojmu okoliu som núkala. Ak chceš môžes kúpiť, paprika bola nakrájaná v piatok od vtedy bola v komore. Včera sa malo z neho variť má jednu akciu ale sa rodina rozhodla inak. Ja od vcera iba núkam, krájam zatváram.
@anonym_autor no nakrajanu ti nekupi asi uz nikto. Dvakrat rozmyslaj a raz krajaj nabuduce
Paprika v oleji ešte napr.
@anonym_autor no nakrajanu ti nekupi asi uz nikto. Dvakrat rozmyslaj a raz krajaj nabuduce
@maranta_leuconeura 😂😂😂 napíšem to ešte raz mali sme mať v sobotu rodinnú akciu,.od rána sa malo variť, priniesť už pripravené suroviny, so mojimi babami sme krájali do skoro do polnoci, len mne akosi nikto nedal vedieť, svokrina sestra mala takto nakrájané 40 kg paradajok. Chcela som bartel ale už sa nedalo. Niečo málo.pobrali.a.25 kg zostalo.
Paprika v oleji ešte napr.
@yvanielka nakrájaná biela? To by nikto nejedol
@anonym_autor ale tebe sa nepáči nič od nikoho..škoda ti radiť a aj času.Ale nájsť sama si gramblavá dačo.Pekný deň ti želám aj s nevyužitou paprikou 😀 lebo pri tvojom pristupe ju akurát tak vyhodíš nie že zužitkuješ
@liusa82 treba čítať s porozumením,.pá
@liusa82 treba čítať s porozumením,.pá
@anonym_autor tak ju daruj, niekomu na leco.
@anonym_autor takéto niečo by vyhovovalo?
https://varecha.pravda.sk/recepty/paprikova-pom...
Tak treba, keď zakladas diskusiu napísať, že paprika je biele, že calamadu lečo si robila už, a nie potom skákať tu po každom ;)
Do sladkokyslého nálevu ako uhorka. Ale do oleja
Čo si nakoniec urobila s paprikou?
dokup kapustu, uhorky a sprav calamadu
@viestta mňam, calamadu máme veľmi radi aj mrkvu a cibuľku tam vavame 👍. Och, si mi chúťky narobila 🫣

leco. dokup rajciny, zavar
alebo do paprikovej pomazanky...