Ako najlepšie spracovať menšie množstvo jahôd?
Nemám ich veľa za misku menšiu
snist -rozmackat s trochou cukru a pridat smetanu, aby se po nich děti tak moc neosypaly. a nebo udelat kolac,parene knedle ,zmrzlinovy pohar
Zjest 😃 naco spracovavat mensiu misku? Keby si napisala mensiu bednicku, ok. Ale misku? Ja si robievam aj jahodovy shake. Ak su kyslejsie, mozes nakrajat (rozpucit) a posypat praskovym cukrom.. so slahackou mnam. Ale i s jogurtom. Ak sa ti chce piect, mozes spravit jahodovy cheesecake.
zjesť, to je najlepšie a malá miska padne za chvíľu.
Nakrajat do misky, kvapnut med, na to biely jogurt alebo kyslu smotanu
Ja by som si nasla recept na dzem, znizila mnozstva podla potreby a pre zabavu sa pohrala s vyrobou 1-2 poharikov.
Zjesť, pusti di k tomu film a ani si nevšimneš kedy bude po nich.
Ak ich nechcete len tak zjesť, tak ja by som spravila koláč 😊 či už nejaká bublanina s jahodami alebo krémový zákusok ozdobený jahodami zaliaty želatínou napr…
Kedze je to len mensia miska tak si ich popuc s cukrom a daj na dren alebo proste zjedz alebo rozmixuj na smoohie.
Vy nemate radi cerstve jahody?
Ved take su najlepsie.
Daj si na ne trochu javoroveho sirupu,vanilku a biely jogurt,ci kyslu smotanu.
Albo z nich urob studenu tortu/piskoty,vrstva kyslej smotany s cukrom,jahody,znova piskoty a tak...az kym vsetko neminies/
Zjest, rozmixovat trochu cukru ak nie su sladke kvapku citronu a naporcovat dat do mrazaku na jahodovu dreň. Taku poctivu so zapichnutou lyzicov v salke ci pohary ako v roku 1982🤣🤣🤣😍
ako "spracovať" malú misku jahôd? No zjesť. čerstvé sú najlepšie! U nás by aj veľká miska bola zjedená skôr než by som sa na ne pýtala na MK
popucit s cukrom, naliat do nanukovych formiciek a zamrazit.
Zjesť... upiecť bublanina... aké teda malú misku dá moja dcéra na posedenie.
Ja som včera robila džem, dnes bublaninu a zajtra budem robit nepecenu tortu.
Jahodovu bublaninu
Výborný je aj kysnutý koláč,ale cesto iba tenučké
Zješ, upeč kolac, sprav si smoothie, alebo ich zamraz do budúcna
Inak,jahodovy kokteil.mnam
Mlieko,trochu cukru jahody...mozes pridat trochu jogurtu

Môžeš si z nich urobiť kompót k obedu.
Alebo dať zamraziť a potom niekedy ich použiť pri pečení, do koláča.