icon

Ako pripraviť lotuskový nepečený cheesecake bez stužovača?

avatar
sanny2993
12. jan 2025

Ahojte, aký krém robite do lotuskoveho nepečeneho cheesecake ? nieje potrebné pridať želatínu alebo stužovač ? aby sa nerozpadol ?

avatar
janetinka27
12. jan 2025

Ahoj, no mne sa todost kydalo.a hlavne v lete.dala by som viac mascarpone a menej slahacky oproti receptu.alebo naozaj stuzovac/zelatinu

avatar
domkakvet
12. jan 2025

@sanny2993 robila som raz a dala som mascarpone a zatuhnut do chladnicky.

avatar
lavender94
12. jan 2025

3x mascarpone alebo Philadelphiu (750g), slahackova smotana asi tak trištvrte kelimku, najlepšie 40% ale aj 30+ je v pohode, cukor podľa chuti a 100g bielej čokolády alebo lotuskoveho krému. Upravte si to podľa toho ako vysoké to chcete. Ja to mám rada vyššie. Vyšľahať do pevnej hmoty na nízkych otáčkach.

avatar
lenuska9999
12. jan 2025

@sanny2993 ja som urobila obyčajný cheescake s na vrch som dala ten lotusovy krém , ktorý kúpiš v obchode ako nutellu. Ale predtým ho treba rozpustiť , lebo je veľmi hustý

avatar
sanny2993
autor
12. jan 2025

@lenuska9999 prosim ta dáš mi recept na obyčajný krém? tiež by som zvolila asi radšej ten aby nebol priliš prikry keďže bude základ lotus aj poleva vrchná z pomazanky 🙂