Ako pripraviť lotuskový nepečený cheesecake bez stužovača?
Ahojte, aký krém robite do lotuskoveho nepečeneho cheesecake ? nieje potrebné pridať želatínu alebo stužovač ? aby sa nerozpadol ?
3x mascarpone alebo Philadelphiu (750g), slahackova smotana asi tak trištvrte kelimku, najlepšie 40% ale aj 30+ je v pohode, cukor podľa chuti a 100g bielej čokolády alebo lotuskoveho krému. Upravte si to podľa toho ako vysoké to chcete. Ja to mám rada vyššie. Vyšľahať do pevnej hmoty na nízkych otáčkach.
@sanny2993 ja som urobila obyčajný cheescake s na vrch som dala ten lotusovy krém , ktorý kúpiš v obchode ako nutellu. Ale predtým ho treba rozpustiť , lebo je veľmi hustý
@lenuska9999 prosim ta dáš mi recept na obyčajný krém? tiež by som zvolila asi radšej ten aby nebol priliš prikry keďže bude základ lotus aj poleva vrchná z pomazanky 🙂

Ahoj, no mne sa todost kydalo.a hlavne v lete.dala by som viac mascarpone a menej slahacky oproti receptu.alebo naozaj stuzovac/zelatinu