icon

Ako pripraviť mäsovú polievku a zapečené koleno?

4. jún 2025

Dobrý večer ženy. Manželka je v kúpeľoch,tak sa musím nejako o seba postarať. Vytiahol som si koleno z mraziaku a chcel by som z toho takú polievku so zemiakmi a krupkami a zeleninou a potom si dať to koleno zapiecť.
Viete mi poradiť postup ako sa to má,koľko variť to koleno v tlakovom,kedy tam dať zeleninu,zemiaky a krúpy?
Potom ešte nejako dochutiť to koleno a kam ho dať,do termosky alebo do trúby? Ďakujem Vám veľmi pekne ženy.😀👍

martinmmartin
4. jún 2025

nevymyslaj hovadiny a urob madarsku s kolenom ..... 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=n-R1qEMvFAw

Mazaj este dnes ale namocitt fazulu

autor
4. jún 2025
@martinmmartin

nevymyslaj hovadiny a urob madarsku s kolenom ..... 🙂

Mazaj este dnes ale namocitt fazulu

@martinmmartin
Ďakujem,ale to by som si rád dal niekde večer v Maďarsku na parkovisku keď odstavím kamión. 👍

viestta
4. jún 2025

To koleno je údené? Ak áno, variť s cesnakom a korením v kuchte tak 50 minút, hodinu. Potom koleno hod na pekáč, podlej vývarom, nakroj kožu aby sa spiekla do chrumkavá. Peč, kým nevyzerá zravo odkryté na 180°. Kým sa upečie pridaj do vývaru postupne krúpy, keď trosku zmaknu zeleninu a posledne zemiaky a uvar do mäkka. Keď chceš správ paprikovu zápražku s cesnakom a pridaj do polievky spolu so zemiakmi

autor
4. jún 2025
@viestta

To koleno je údené? Ak áno, variť s cesnakom a korením v kuchte tak 50 minút, hodinu. Potom koleno hod na pekáč, podlej vývarom, nakroj kožu aby sa spiekla do chrumkavá. Peč, kým nevyzerá zravo odkryté na 180°. Kým sa upečie pridaj do vývaru postupne krúpy, keď trosku zmaknu zeleninu a posledne zemiaky a uvar do mäkka. Keď chceš správ paprikovu zápražku s cesnakom a pridaj do polievky spolu so zemiakmi

@viestta
Super, ďakujem veľmi pekne 😀👍. Koleno nie je údené,ale čerstvé ,ale to hádam nebude problém.

viestta
4. jún 2025

Tak potom treba vodu na varenie osolit, aj koleno pred pečením