icon

Ako pripraviť rýchly vývar podľa receptu z Instagramu?

19. feb 2025

Prosiim zajtra chcem spraviť po robote tento recept

Akurát niesom moc zdatná kuchárka ešte sa len učím , a ten vývar ako ho spraviť? Myslím taký rýchli nie že pôjdem polievku robiť

avatar
nikha2809
19. feb 2025

No daj bujón alebo len vodu

avatar
lindous
19. feb 2025

Keď to podleješ, môžeš tam dať kúsok bujónu alebo nemusíš použiť vôbec vývar a iba viac podľa chuti dosoliť, ja robím bežne syrové omáčky iba zo smotany, keď ju spravíš na tom výpeku, bude to fajn 🙂

autor
19. feb 2025

@lindous aký bujon myslíš ?

avatar
lindous
19. feb 2025

Kurací, podľa toho aký máš alebo si vyberieš, kocku, tekutý, to je jedno... ale ako vravím, ja by som to tu kľudne vynechala úplne 😅

avatar
beata_k
19. feb 2025

Vyvar sa bezne da kupit v obchode

autor
19. feb 2025

@beata_k to fakt? Aj v Kauflande?

avatar
belllinka
19. feb 2025

Vobec sa netrap s tym vyvarom, hod tam pol kocky bujonu

avatar
beata_k
19. feb 2025

To neviem.

avatar
luccija
19. feb 2025

Stačí ti ten výpek z mäsa, šľahačka, alebo daj kúsok bujónu.Ale robievam bez nič nepokazí ja mäso pokvapkám aj sójovou omáčkou či inými koreninami a potom to chutí a voní ako bujon

autor
19. feb 2025

@belllinka čiže môžem dať iba vodu a do toho hodim kocku kuracieho bujonu?

avatar
belllinka
19. feb 2025

Jasne a rozdrb tam trochu kuracieho bujonu

autor
19. feb 2025

@belllinka , takýto bujon?

avatar
belllinka
19. feb 2025

Ak budes robit iba jedno prso a malo omacky, uplne staci polka bujonu alebo aj menej. Ano taky 🙂 alebo si ho predtym nechaj rozvarit v troche vody a tym podlej

autor
19. feb 2025

@belllinka budem robiť práveže 2 prsia na 2 porcie

avatar
belllinka
19. feb 2025

Co ja viem, tak odchadom tam budes liat tak 2 deci, tak si v nich rozpusti tak tretinu bujonu.

avatar
natalka13
19. feb 2025

Staci ti smotana a parmezan. Urob steak a na vypeku dorob omacku

avatar
hederamonstera
19. feb 2025

@natalka13 to bude zlozite pre nu, vyzera, ze nevarieva

avatar
belllinka
19. feb 2025

@hederamonstera co je zlozite? Ved tam ma videorecept 🙂

autor
19. feb 2025

@belllinka ďakujem krásne

avatar
natalka13
19. feb 2025

@hederamonstera co? Osmahnut maso na masle s olejom vybrat z panvice a naliat tam smotanu? Kuracinu prsia ma za minutku dve z kazdej strany hotovu.

autor
19. feb 2025

@hederamonstera pôjdem podľa receptu akurát som nevedela ako urobiť tak narychlo vývar ktorý tam ma ísť

avatar
natalka13
19. feb 2025

@hederamonstera navyse steak dava do rury a omacku robi v tej panvici. S vyvarom ci vodou tam bude vela tekutiny.

avatar
larinka552
19. feb 2025

Podla jej ineho videa predtym si ona odobrala kus vyvaru, ked varila klasicky vyvar. A ten sa moze dat do mraznicky na potom.

avatar
kavasmliekom
19. feb 2025

Ak ideš podľa receptu, tak si urob "vývar z bujónu" prevar vodu, daj tam jeden bujón (pozri na koľko ml vody je jeden bujón a tým to podlej. Nekomplikuj si to.

autor
19. feb 2025

@kavasmliekom pozerám že na 1 kocku slepacieho bujonu 500 ml vody

avatar
belllinka
19. feb 2025

Ach, ty nad tym mudrujes 😀 neni to ziadna veda. Ze si ty okrem caju v zivote este nic neuvarila? Nechces radsej objednat pizzu? 😉

autor
19. feb 2025

@belllinka priznám sa polievku asi jednu.. ale inak druhé varievam

avatar
vanilkovazmrzka
19. feb 2025

Rychly vyvar je tak trochu oxymoron 🙂 teda az chces robit domaci..

avatar
vanilkovazmrzka
19. feb 2025

Ale do syrovej omacky fakt nemusis davat vyvar, uplne staci trochu vody