Ako pripraviť rýchly vývar podľa receptu z Instagramu?
Prosiim zajtra chcem spraviť po robote tento recept
Akurát niesom moc zdatná kuchárka ešte sa len učím , a ten vývar ako ho spraviť? Myslím taký rýchli nie že pôjdem polievku robiť
Keď to podleješ, môžeš tam dať kúsok bujónu alebo nemusíš použiť vôbec vývar a iba viac podľa chuti dosoliť, ja robím bežne syrové omáčky iba zo smotany, keď ju spravíš na tom výpeku, bude to fajn 🙂
@lindous aký bujon myslíš ?
Kurací, podľa toho aký máš alebo si vyberieš, kocku, tekutý, to je jedno... ale ako vravím, ja by som to tu kľudne vynechala úplne 😅
Vyvar sa bezne da kupit v obchode
@beata_k to fakt? Aj v Kauflande?
Vobec sa netrap s tym vyvarom, hod tam pol kocky bujonu
To neviem.
Stačí ti ten výpek z mäsa, šľahačka, alebo daj kúsok bujónu.Ale robievam bez nič nepokazí ja mäso pokvapkám aj sójovou omáčkou či inými koreninami a potom to chutí a voní ako bujon
@belllinka čiže môžem dať iba vodu a do toho hodim kocku kuracieho bujonu?
Jasne a rozdrb tam trochu kuracieho bujonu
@belllinka , takýto bujon?
Ak budes robit iba jedno prso a malo omacky, uplne staci polka bujonu alebo aj menej. Ano taky 🙂 alebo si ho predtym nechaj rozvarit v troche vody a tym podlej
@belllinka budem robiť práveže 2 prsia na 2 porcie
Co ja viem, tak odchadom tam budes liat tak 2 deci, tak si v nich rozpusti tak tretinu bujonu.
Staci ti smotana a parmezan. Urob steak a na vypeku dorob omacku
@natalka13 to bude zlozite pre nu, vyzera, ze nevarieva
@hederamonstera co je zlozite? Ved tam ma videorecept 🙂
@belllinka ďakujem krásne
@hederamonstera co? Osmahnut maso na masle s olejom vybrat z panvice a naliat tam smotanu? Kuracinu prsia ma za minutku dve z kazdej strany hotovu.
@hederamonstera pôjdem podľa receptu akurát som nevedela ako urobiť tak narychlo vývar ktorý tam ma ísť
@hederamonstera navyse steak dava do rury a omacku robi v tej panvici. S vyvarom ci vodou tam bude vela tekutiny.
Podla jej ineho videa predtym si ona odobrala kus vyvaru, ked varila klasicky vyvar. A ten sa moze dat do mraznicky na potom.
Ak ideš podľa receptu, tak si urob "vývar z bujónu" prevar vodu, daj tam jeden bujón (pozri na koľko ml vody je jeden bujón a tým to podlej. Nekomplikuj si to.
@kavasmliekom pozerám že na 1 kocku slepacieho bujonu 500 ml vody
Ach, ty nad tym mudrujes 😀 neni to ziadna veda. Ze si ty okrem caju v zivote este nic neuvarila? Nechces radsej objednat pizzu? 😉
@belllinka priznám sa polievku asi jednu.. ale inak druhé varievam
Rychly vyvar je tak trochu oxymoron 🙂 teda az chces robit domaci..
Ale do syrovej omacky fakt nemusis davat vyvar, uplne staci trochu vody

No daj bujón alebo len vodu