icon

Ako pripraviť šťavnaté fašírky?

8. júl 2024

Ja mam pocit, ze ich mam vzdy vysusene ako podrazku, netusim co robim zle. Ako ich robievate Vy?

avatar
simcucik
8. júl 2024

Ja davam aj cibuľku, namočený chlieb skuste alebo krupicu ja dávam tú ale nie moc, len tak aby sa dali tvarovať. Vajíčka základ

avatar
hederamonstera
8. júl 2024

Ako ich robis?

avatar
michaela329
8. júl 2024

Možno dlho pecieš, dávaš moc suché mäso. Málo vajíčka...ja meliem aj trochu bôčika a slaninky, dávam aj syr. Cibuľu moc nemôžem, tej veľa nedávam a mam aj tak šťavnaté.

avatar
luccija
8. júl 2024

Ja už robím iba vcelku v rúre do vnútra vajce na tvrdo a sú stavnate

avatar
brendaa
8. júl 2024

Mleté mäso z pliecka, vajíčko, sol, cierne korenie, sladká paprika, vegeta, najemno nastruham trocha cibule. Pridám rozmočeny, vyžmýkaný pokrájaný rožok. Trocha strúhanky a nastruham eidam syr.
Zbúcham do gule, prehadzujem si, kym nie je pevná hmota. Vytvarujeme z gulicky male fašírky a obalím v trojobale, vyprážam pomaly, púšťajú masť...
Na mletý rezeň pridám maslo a veľa syru..

avatar
stellarstar
8. júl 2024

Zvyknem namočiť rohlík a niekedy aj mlieko doň dávam ale málinko. A potom keď ich upečiem tak ich dám už do vopred vyhriatej rúry ( nie veľa ca tak 100° ) pokiaľ nedopečiem rest a sú vždy šťavnaté. Niekedy dávam do nkch aj strúhaný syr

avatar
qetka
8. júl 2024

mlete maso, rozky v mlieku vyzmykam, cibula, cesnak, cierne korenie, vegeta, sol, urobim gulicky, polozim jemne do hladkej muky a sup na panvicu.
mne sa nepacili v struhanke, tieto su ovela maksie, jemnejsie stavnate

avatar
qetka
8. júl 2024

@qetka a vajicko jasneze 🙂

avatar
andreakotesova
8. júl 2024

Pridávam do nich aj kyslú smotanu 👌

avatar
andreatytler
8. júl 2024

Ja robim jednu velku fasirku ako bochnik vo forme na srnci chrbat a vrch potriem nejakym zosom na baze paradajkoveho pretlaku/kecupu.

avatar
cezpat
8. júl 2024

Ja do mäsa pridám nastrúhany zemiak.

autor
8. júl 2024

@hederamonstera struhanka, vajicka a cesnak

autor
8. júl 2024

@andreakotesova naozaj? a potom este obalis?

autor
8. júl 2024

@qetka ot je skvely napad, dakujem cize len muka a rovno s nimi na olej, ano?

avatar
qetka
8. júl 2024

ano presne tak. dam na tanier hladku muku a polozim z jednej strany, otocim z druhej, ziadna hruba vrstva

avatar
viestta
8. júl 2024

Ja pečiem fašírky v rúre, obalím ich len v strúhanke, poukladám na plech a pečiem asi 15 minút na 180

avatar
andreakotesova
8. júl 2024

Áno

avatar
butterflyeffect
8. júl 2024

Namiesto struhanky davam rozmoceny chlebik v mlieku, v struhanke iba obalim alebo ju pridam ak nedrzia pokope. Nevysmazam ale peciem v rure, na vrch kazdej dam troska masla alebo bravcovej masti. Miesam do masa aj vajicko, a nadrobno pokrajanu cibulku, cesnak, sol, cierne korenie a majoran. Vzdy ich mam makke a stavnate z hocijakeho masa