icon

Ako pripraviť šťavnaté kuracie prsia na panvici?

18. feb 2024

Ako mám urobiť kuracie prsia na panvici na prírodno tak aby neboli suché ?? Ďakujem

avatar
viestta
18. feb 2024

Robit ich kratsie

avatar
asocial
18. feb 2024

alebo aj podlievat vodou, a aj zakryt...

avatar
syslik81
18. feb 2024

suche su ak ich tam nechas dlho ...

avatar
danica2711
18. feb 2024

ak stihneš, nechať cez noc odležať v bielom jogurte/acidku/kefíre/kyslej smotane, umyť, osušiť, posoliť, okoreniť a opiecť narýchlo. Je to fakt úplne iný level, šťavnaté a krehké mäso

avatar
luccija
18. feb 2024

Napacovat trocha podliat, pokrievku a potom opiect a nie dlho opekať.Kuracina je celkovo suchá.Prave ju idem robiť🙂

avatar
ivangeline
18. feb 2024

Najprv do niecoho namocit,nejakej marinady a potom.

avatar
egonsk
18. feb 2024

na silno rozpalenej panvici prudko opiect, cim krstsi cas, tym budu stavnatejsie.

avatar
katie253
18. feb 2024

Minule som robila marinádu, olivový olej, gyros, soľ, korenie. Nechala som na noc marinovať. Opiekla som prudko, z každej strany cca 3-4 minúty. Vo výpeku som trochu opražila múku, podliala hovädzím vývarom a do toho som dala zavárané brusnice. Výborné to bolo.

autor
18. feb 2024

@syslik81 takže ako dlho ich mám nechať aby nebolo tvrdé ? A vlastne stačí osmazot či aj dusiť ,?

avatar
egonsk
18. feb 2024

myslim, ze na svoj vek by si uz mohla vediet ako sa robi maso. ;) Ak maso rychlo osmahnes v minime tuku/oleja, tak sa zatiahne a udrzi si vnutri stavnatost. Ak maso varis, vyjde z neho stava a bude suche. To plati nielen na kuracie maso, ale aj bravcove, atd... Kuracina ked je uvarena, alebo upecena, tak zbela., teda aj v reze spoznas ze je hotova. A skutocne su to uplne minutky, v zavislosti od hrubky.

avatar
babydesire
19. feb 2024

Ja ich krajam na mensie kusky s gyros korenim a oliv.olejom,,premiesam a potom na suchej rozpalenej panvici smazim..zvyknem prikryt pokrievkou (nieje vsetko okolo tak oprskane, je to bezpecnejsie, tichsie a masko je makksie a stavnatejsie

avatar
zena666
19. feb 2024

Smazit pod pokrievkou ...

avatar
andreatytler
19. feb 2024

A ty si uz jedla kuracie prsia ktore neboli suche? Lebo ja nie. Mne su suche vzdy. Jasne ze sa daju urobit tak ze budu este suchsie, ale aj tie najstavnatejsie kuracie prsia su pre mna suche.
Zjem iche jedine tak ze ich obalim v platkovej slanine, alebo trojobale, alebo zapeciem tak ze dam navrch kopku kukurice a syra. Proste musi na nich nieco byt co im doda stavnatost.