icon

Ako pripraviť sýto červenú ganache na tortu?

nicoledu
5. máj 2025

Ahojte, viete mi niekto poradit ako pripravit sýto cerveny obter na tortu ? Najlepsie by bola coko ganaz ale sa bojim aby mi nevznikla z toho ruzova. Ma to byt farba na tukovom zaklade ak sa farbi cokolada vsak. Ma s tym niekto skusenost ? Dakujem pekne

janetinka27
5. máj 2025

@nicoledu ahoj, ja tieto veci sledujem na fb a vdy sa dozviem nieco nove. Lebo aj ganaz na obter ma svoje pravidla nanasania, teda nestaci ju len spravne pripravit ale aj naniest.

lucia13022023
5. máj 2025

Ak kúpiš červené farbivo v cukrárenských potrebách a nie dr oetker tak by mala byť červená, nie ružová. Ja som takto kupovala modrú a bola krásne syto modrá, aku som ju potrebovala.

jankadankaanka
5. máj 2025

Olejová farba do ganaze.
Ale ak chceš sýtu červenú. Nefarbila by som krém ale ak máš možnosť, dať nastrek farby na tortu.
Netreba jej toľko. Málokto zje tu farbenu časť.

nicoledu
autor
5. máj 2025
@janetinka27

@nicoledu ahoj, ja tieto veci sledujem na fb a vdy sa dozviem nieco nove. Lebo aj ganaz na obter ma svoje pravidla nanasania, teda nestaci ju len spravne pripravit ale aj naniest.

@janetinka27 ano vraj by sa nemala naniest v jednej vrstve

nicoledu
autor
9. máj 2025

Vysledok,👍🏼 cervena bola makačka

veronkaveronika22
16. nov 2025
@nicoledu

Vysledok,👍🏼 cervena bola makačka

@nicoledu dobrý deň , mohli by ste mi napísať presný recept na červený obter??

nicoledu
autor
16. nov 2025
@veronkaveronika22

@nicoledu dobrý deň , mohli by ste mi napísať presný recept na červený obter??

@veronkaveronika22 pridavam foto receptu na obter + pridala som cervenu farbu na farbenie cokolady.
Ganaz som JEMNE zahriala nad parou a cervena farba chytila peknu sýtu farbu. Dala som vychladit preslahala a vysledok bol takyto ☺️

veronkaveronika22
18. nov 2025
@nicoledu

@veronkaveronika22 pridavam foto receptu na obter + pridala som cervenu farbu na farbenie cokolady.
Ganaz som JEMNE zahriala nad parou a cervena farba chytila peknu sýtu farbu. Dala som vychladit preslahala a vysledok bol takyto ☺️

@nicoledu ďakujemmm