icon

Ako robíte lečo?

natal12
21. aug 2012

Ako robíte lečo ? ale myslim také na panvici nie zavarané 🙂

malinkaaninka
21. aug 2012

www.google.com lebo takto by sme tu mohli všetky písať denne milion otazok typu "k červenej sukni fialovu bluzku?"

zuzidr
21. aug 2012

trošku oleja, cibulka - posmažiť, dať papriku, nechať troku podusiť, po chvíli pridať rajčiny, soľ, ja dávam na koniec aj vajíčka, no niekto to robí bez vajíčok...a mäkký chlieb k tomu 😀 dobrú chuť 😀

vvia
21. aug 2012

pol na pol paradjaky na kusky, papriku na kusky a cibule kolko len chces... pokrajas cibulu oprazis spolu s paprikou al. ja dam papriku aj o cosi neskor o minutku dve...ked paprika makne pridas paradajky, vsetko spolu po pokrievkou do makka. ked je zaleninka hotova pridas vajicka osolis a papas 🙂

radlinka
21. aug 2012

My robievame cerstve, z paradajok a papriky, alebo mame sterilizovane leco uz vopred (pripravene). Osmazis cibulku (na jemno nakrajanu) na oleji do zlatista, pridas paradajky a papriku na jemno pokrajanu, sol a koreniny podla chuti a dusis do makka. Ak mas chut pridas to toho este vajicko ku koncu a vsetko spolu zmiesas. Alebo mozes pouzit uz leco vopred zavarene, pokial nemas po ruke zakladne suroviny. 😉

lenka311
22. aug 2012

tu nájdeš lečo na akýkoľvek spôsob aj s hodnotením od ľudí ako im chutilo, ja ho robím ako zuzidr
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34641
Ostatné recepty na lečo na tejto stránke nájdeš tak že do toho vrchného vyhľadávača zadáš slovo lečo 😉 - je tam kolonka že názov...
Táto stránka je pre mňa na varenie úžastná, rada sa na nej inšpirujem čo zase variť... 😎 😎 😎

gabinocka
22. aug 2012

ja robievam aj so slaninkou alebo klobaskou...poprazit cibulku+slaninku alebo klobasku, pridat papriku na tenke rezanceky, trosku vydusit, potom pridat paradajky nadrobno nakrajane /niekto ich vopred oblansiruje a olupe/+sol, korenie, moze byt aj vegetka a nakoniec pridat vajicka...niekedy mame chut len na zeleninkove bez vajec 😎

lesanka1
3. aug 2018

Už mám konečne domáce paradajky a papriku, konečne na zavarane leco po domácky. Dávate všetci aj cibulu tak, ako tu: http://www.foodfest.sk/zavarane-leco/
Či predsa bez cibuľky?