icon

Ako sa používa čistec rovný?

adela9
3. sep 2010

Čistec rovný

Strana
z3
ivaba30
18. sep 2014

Ahojte🙂chcem sa opýtat kde by som mohla zohnat čistec jedneho času sa mi ho podarilo zakupit ho na trhu od jednej babičky ale odvtedy som ho nemohla zohnat poradte mi kde ho možem zohnat dakujeem 🙂🙂🙂

ester79
25. sep 2014

@ivaba30 Skús sa spýtať v lekárni, niekto mi spomínal, že ho v niektorých bez problémov dostať. My ho zbierame v prírode v rámci prechádzky a sušíme 🙂

barbara088
28. jan 2015

kde kupim ten cistec

falo
18. feb 2015

ja som dnes kupila ocistec lesny a zacnem pit je dobry na traviaci trakt a na zrazanlivost krvi,,, 😎

lucinkaboz
19. máj 2015

ja neviem, ako to funguje, ale ked sa rozprávam s ludmi hlupymi,primitivnymi,sebeckymi, som z nich unavená,som s takymi v kontakte v práci a ked pridem domov , som viac unavena z počuvania takychto ludi,ako z fyzickej práce...okultizmus a bylinkarstvo je niečo ine, bylinka nam nemože nikdy uškodiť, okultizmus a ezoterika je uz iny level..

janazifc
11. jan 2016

prosím Vás, ako sa pripravuje odvar proti urieknutiu . zaliať horúcou alebo studenou vodou a kolko lyžíc? a ako sa pripravuje odvar na pitie. môžem ho piť napr. 1x týždenne? dakujem krásne.

ak74
26. mar 2016

za hrsť čistca dáte do vody vyluhujete a buď pijete alebo potriete sa, prípadne umyjete celý. Aspoň a takto využívam čistec. Túto bylinku berem z www.najlepsicaj.eu

cuninka
21. jún 2016

som farmaceutický laborant pracujem v lekárni, rozdiel medzi čistecom rovným a lesným je ako rozdiel medzi červeným a zeleným jablkom, 😀 , piť sa dá,ale nedávala by som ho malým deťom, medzi obsahové látky patria triesloviny a horčiny = čaj je horký a dieťa ho určite nevypije. Pôsobí i na čistenie krvy,ale tú väčšinou potrebujú vyčistiť len dospelí /okrem vážných chorôb u detí/, na urieknutie stačí umývať, ja keď som používala tak som vylievala do wc,ale určite je lepšie poliať zem či trávu,ale v činžiaku to vždy nejde. 😀 😀 😀 , kúpiť sa dá vo väčšine lekární,ale i na nete ako je uvedené vyššie. Prajem úspešný kúpel, nám velmi pomohol,

tinka3636
25. aug 2016

@katarinka133 sa choj liecit !!

vargha
21. aug 2019

@palzar Uz sa kupem v cistci 7.den a stále sa mi po umyti v nom robia zrazeniny,neviem dokedy to budem robit,som z toho smutná.

tony128
Odpoveď bola odstránená
13matka17
22. jan 2024

Prosím Vás ak by vedel niekto zohnať čistec od babičiek rada kúpim, neviem sa poň nikde dostať. Prosím ak má niekto možnosť a bol by ochotný, dajte vedieť. Ďakujem

kettylka
15. apr 2024

@katarinka133 a co na to odpíšeš keď t poviem, že KŃAZ HO DOPORUČIL UŽÍVAŤ, hm???

Strana
z3