Ako sa používa čistec rovný?
Čistec rovný
kde kupim ten cistec
ja som dnes kupila ocistec lesny a zacnem pit je dobry na traviaci trakt a na zrazanlivost krvi,,, 😎
ja neviem, ako to funguje, ale ked sa rozprávam s ludmi hlupymi,primitivnymi,sebeckymi, som z nich unavená,som s takymi v kontakte v práci a ked pridem domov , som viac unavena z počuvania takychto ludi,ako z fyzickej práce...okultizmus a bylinkarstvo je niečo ine, bylinka nam nemože nikdy uškodiť, okultizmus a ezoterika je uz iny level..
prosím Vás, ako sa pripravuje odvar proti urieknutiu . zaliať horúcou alebo studenou vodou a kolko lyžíc? a ako sa pripravuje odvar na pitie. môžem ho piť napr. 1x týždenne? dakujem krásne.
za hrsť čistca dáte do vody vyluhujete a buď pijete alebo potriete sa, prípadne umyjete celý. Aspoň a takto využívam čistec. Túto bylinku berem z www.najlepsicaj.eu
som farmaceutický laborant pracujem v lekárni, rozdiel medzi čistecom rovným a lesným je ako rozdiel medzi červeným a zeleným jablkom, 😀 , piť sa dá,ale nedávala by som ho malým deťom, medzi obsahové látky patria triesloviny a horčiny = čaj je horký a dieťa ho určite nevypije. Pôsobí i na čistenie krvy,ale tú väčšinou potrebujú vyčistiť len dospelí /okrem vážných chorôb u detí/, na urieknutie stačí umývať, ja keď som používala tak som vylievala do wc,ale určite je lepšie poliať zem či trávu,ale v činžiaku to vždy nejde. 😀 😀 😀 , kúpiť sa dá vo väčšine lekární,ale i na nete ako je uvedené vyššie. Prajem úspešný kúpel, nám velmi pomohol,
@katarinka133 sa choj liecit !!
Prosím Vás ak by vedel niekto zohnať čistec od babičiek rada kúpim, neviem sa poň nikde dostať. Prosím ak má niekto možnosť a bol by ochotný, dajte vedieť. Ďakujem
@katarinka133 a co na to odpíšeš keď t poviem, že KŃAZ HO DOPORUČIL UŽÍVAŤ, hm???

Ahojte🙂chcem sa opýtat kde by som mohla zohnat čistec jedneho času sa mi ho podarilo zakupit ho na trhu od jednej babičky ale odvtedy som ho nemohla zohnat poradte mi kde ho možem zohnat dakujeem 🙂🙂🙂