Ako správne grilovať mrazené mleté mäso na hamburger?
13. apr 2025
Nemáte niekto skúsenosť? Dala som si do mrazáku mleté surové mäso, už nakorenene, výtvarné na kolieska. Mám v pláne ho vytiahnuť a hodiť na gril. Skúšam to prvý krát. Myslíte si, že ho na ten gril môžem dat tak ako vyberiem z mrazáku? Alebo nechať povoliť čiastočne? Či uplne?
Dávam až po rozmrazení
Rozmraziť
Rozmraziť úplne
Jednoznacne rozmrazit
určite rozmraziť a tak.
Nerobím z mrazeného ale kupujem čerstvé - robil som tento víkend asi 14 hamburgerov a použil som čisté mleté hovädzie, okorenil, osolil a je. 7,90€/kg, tie pripravené krúžky sú zbytočne drahé, stačí nejaká formička, natlačíš a vytvaruješ na veľkosť ako potrebuješ.
autor
•
14. apr 2025@tenerifka som sa povavila hneď z rána.
Ďakujem všetkým za reakcie, takže nechám rozmrazit

ja dávam až po rozmrazení... však uvidíš kto čo poradí.