icon

Ako správne grilovať mrazené mleté mäso na hamburger?

13. apr 2025

Nemáte niekto skúsenosť? Dala som si do mrazáku mleté surové mäso, už nakorenene, výtvarné na kolieska. Mám v pláne ho vytiahnuť a hodiť na gril. Skúšam to prvý krát. Myslíte si, že ho na ten gril môžem dat tak ako vyberiem z mrazáku? Alebo nechať povoliť čiastočne? Či uplne?

avatar
deti95060810
13. apr 2025

ja dávam až po rozmrazení... však uvidíš kto čo poradí.

avatar
maca1984
13. apr 2025

Dávam až po rozmrazení

avatar
januska12323
13. apr 2025

Rozmraziť

avatar
tim23
13. apr 2025

Rozmraziť úplne

avatar
hopatko
13. apr 2025

Jednoznacne rozmrazit

avatar
karolinahricova
13. apr 2025

určite rozmraziť a tak.

avatar
hiro
13. apr 2025

Nerobím z mrazeného ale kupujem čerstvé - robil som tento víkend asi 14 hamburgerov a použil som čisté mleté hovädzie, okorenil, osolil a je. 7,90€/kg, tie pripravené krúžky sú zbytočne drahé, stačí nejaká formička, natlačíš a vytvaruješ na veľkosť ako potrebuješ.

avatar
maca1984
13. apr 2025

@hiro ona to myslela tak, že už mala nachystané mäso a napr.zostalo ( aj mne sa to stáva , preto dám zamraziť )

avatar
mirage
13. apr 2025

@hiro autorka to myslela inak.. Ake maso si pouzil?

avatar
tenerifka
13. apr 2025

@hiro tak ako spravny chlap si precital len kazde druhe slovo a teda celok si potom vobec nepochopil.... Ale to je ok, robi to aj moj manzel, aj moj brat....

autor
14. apr 2025

@tenerifka som sa povavila hneď z rána.
Ďakujem všetkým za reakcie, takže nechám rozmrazit