Ako správne používať hríbové korenie pri varení?
Baby 1. Som kupila hribove korenie ze urobim cestovinu. Smotanu som prevarila a prisypala hribove korenie a povarila 3 -4 mi. Staci to? Ci treba varit dlhsie lvoli tym hribom???

@janai1 zda sa mi to tvrde preto sa pytam
veď je tam trošičku prášku zo šampiňónov a všetko ostatné je len aróma. Možno si si mala prečítať zloženie najprv. Okolo reálnych hríbov to ani nechodilo
Vzadu máš určite návod na použitie.
Nabudúce si kup hubovy bujón🙂
Stačiť to určite stačí ale teda ak celá omáčka spočíva v prevarenej smotane s obsahom toho sáčku, tak amen tma.
Na hribobovu omacku trebalo normalne hriby. Ja ked robim tak omacku mixnem ked chcem aby zjedli aj deti.lebo cele by nezjedli Toto je len korenie co mas
Autorka davas do tej smotany aj hriby? Ci len toto prisypes do omacky?
@levantinka davam normalne susene svoje ale nemala som vopred namocene tak som kupila 1x toto .preco?
Len sa pytam, ze ci si len chcela zvyraznit chut tej omacky aj ked tam hriby mas. Lebo niektore hriby maju nevyraznu chut. Niektore sa hodia lepsie na omacky. Len som chcela poradit ze predavaju ovela kvalitnejsie hubove korenie bez glutamanu napriklad a je fajn ak je v nom mlety smrekovy hrib. Ja milujem hribove omacky.
@levantinka jaj no ako som pisala kupila som 1x a velmi na rychlo takze som ani zlozenie necitala..pouzivam len svoje susene hriby aj to vynimocne varim z nich len obcas lebo hriby moc nemusim ...
A robila som 1.x s tymto korenim cestovinu lebo cas 😄

😂 stačí