Ako správne rozmraziť a pripraviť mrazenú tresku?
Ahojte poradite mi ako urobit tresku? Rozmrazujem vzdy cez sitko az sa voda odkvapka ale aj tak pri peceni je to zaliate vo vode 😢
To by som skúsil v rúre. Na 20 - 30 minút. Kúpil som raz a už nikdy to je sama voda
@biba_18 ja tiez a beztak pusta 🙄
odrbujú už na všetkom ...
Ja už mrazené ryby kupujem len minimálne...presne preto ,že sú napustené vodou a tak zmrazené
Chces ju vysmazat alebo piect?
Asi najlepsie bude ju dat na nerezovu mriezku potretu olejom mriezku na plech s trochou vody a tak piect
Zbytocna voda odkvapka,a budes mat aj dobru stavu
Ja vzdy ryby peciem na mriezke /ak teda varim tam,kde mam tu mrezku/prave z tohoto dovodu.je jedno ci cerstve,ci mrazene..
Aby ryby boli chrumkave a tekutina bola pod nimi.
Ak chces v trojobsle,v takomto pripade asi tiez obalit a dat na peciaci papier ,pokvapkat olejom a do rury piect na ventilatore.
po case otocit.
Lebo na panvici to bude frkat
ako to môže byť zaliate vodou? Veď keď to hodíš do rúry, prebytočná voda sa pri pečení odparí.
@0silvia0 ani nie je tam skor vodny maglajz
Aká značka? Nech vieme čo nekupovať..
Tak nekupovať glazované ryby, majú " obal" z vody.

ja to ešte vystískam v kuchynskej papierovej utierke ...