icon

Ako správne rozmraziť a pripraviť mrazenú tresku?

5. mar 2025

Ahojte poradite mi ako urobit tresku? Rozmrazujem vzdy cez sitko az sa voda odkvapka ale aj tak pri peceni je to zaliate vo vode 😢

avatar
biba_18
5. mar 2025

ja to ešte vystískam v kuchynskej papierovej utierke ...

avatar
markusrasford
5. mar 2025

To by som skúsil v rúre. Na 20 - 30 minút. Kúpil som raz a už nikdy to je sama voda

autor
5. mar 2025

@biba_18 ja tiez a beztak pusta 🙄

avatar
biba_18
5. mar 2025

odrbujú už na všetkom ...

avatar
adulka07
5. mar 2025

Ja už mrazené ryby kupujem len minimálne...presne preto ,že sú napustené vodou a tak zmrazené

avatar
osky
5. mar 2025

Chces ju vysmazat alebo piect?

Asi najlepsie bude ju dat na nerezovu mriezku potretu olejom mriezku na plech s trochou vody a tak piect
Zbytocna voda odkvapka,a budes mat aj dobru stavu

Ja vzdy ryby peciem na mriezke /ak teda varim tam,kde mam tu mrezku/prave z tohoto dovodu.je jedno ci cerstve,ci mrazene..

Aby ryby boli chrumkave a tekutina bola pod nimi.

Ak chces v trojobsle,v takomto pripade asi tiez obalit a dat na peciaci papier ,pokvapkat olejom a do rury piect na ventilatore.
po case otocit.
Lebo na panvici to bude frkat

avatar
0silvia0
5. mar 2025

ako to môže byť zaliate vodou? Veď keď to hodíš do rúry, prebytočná voda sa pri pečení odparí.

autor
5. mar 2025

@0silvia0 ani nie je tam skor vodny maglajz

avatar
pikachu999
5. mar 2025

Aká značka? Nech vieme čo nekupovať..

avatar
ekira1
6. mar 2025

Tak nekupovať glazované ryby, majú " obal" z vody.