icon

Ako správne vmiešať želatínu do tvarohu?

avatar
zuzinabila
27. feb 2025

Chcem spravit take tycinky macane v cokolade ten typ co predavaju v Lidli. Ked kupim praskovu zelatinu(napr.Dr.oetker),tak napucana este tepla sa vmiesa do studeneho tvarohu ci aky postup je naj?dakujem

avatar
zuzinka888
27. feb 2025

Na kazdej zelatine mas vzadu napisane- sposob pouzitia- postupuj podla pokynov.

avatar
petulda333
27. feb 2025

Uvar podla potreby,nechaj trochu schladnut. Do zelatiny pridaj trochu tvarohu a premiesaj. Potom to cele daj do zvysku tvarohu. Inak odporucam zelatinu na kremy... Ta sa robi za studena

avatar
dzupi898
27. feb 2025

Treba ju nechať trochu vychladnúť, nemôžeš ju dávať teplú do studeného tvarohu. Aj tvaroh nechaj vonku z chladničky pri izbovej teplote.

avatar
zuzinabila
autor
27. feb 2025

@dzupi898 ano,toho som sa bala.dakujem za tip.

avatar
zuzinabila
autor
27. feb 2025

@petulda333 na tej dr.oetker sa pise ze sa zahrieva do rozpustenia.ktoru mas na mysli co sa robi za studena?

avatar
petulda333
27. feb 2025
avatar
zuzinabila
autor
27. feb 2025

@petulda333 dakujem!