Ako upiecť medovníky, aby boli mäkké?
12. nov 2014
ahojte chcem piect tento tyzden sobotu uz medovniky chcem sa opytat co mam pouzit alebo spravit aby boli aj do Vianoc krasne vonave a hlavne mäkké dakujem za vase rady tipy, nametya navrhy
Ahoj, ja mam osvedcene uz asi 3 roky po sebe ich robit z Hladkej muky T650. Je to vlastne "chlebova muka", ale medovnicky su naozaj makke aj dva mesiace po upeceni. Skladujem ich potom iba v plechovej doze. A nemusim tam davat uz ani jablcko a podobne zalezitosti... Muku zozenies aj v Tescu 😉
uskladni ich v doze s kuskom jablka a za 3 dni budu makucke 😉

Ja som po niekoljych rokoch blbych pokusov, nasla recept na skvele medovnicky, ktore su makke cele Vianoce. Peciem ich tesne pred Vianocami a su fantasticke 🙂 len recept teraz na rychlo neviem najst 😝