Ako urobiť najjednoduchšie a najrýchlejšie kačacie stehná?
Prosím vás zajtra idem prvý krát robiť kačacie stehna ako najjednoduchšie a najrýchlejšie mi viete poradiť ? Ďakujem
Mama večer predtým ju riadne zasolí a da do chladničky a na druhy deň v trube pomaly na nižšom stupni a dlhšie pecie
Moja rada. Dnes večer ich poriadne nasol potom zalej mliekom a daj na celú noc do chladničky. Ráno výber zlej z mlieka poriadne ich umy. Pekne naukladaj na plech opäť nasol. A pod alobalom peč 1,5 na 180 stupňov. Potom alobal odstran a cca 1 hodinu na 200 stupňov. Ale keď to budeš mať odkryté tak to sleduj a polievať masťou.
Ja som v nedelu robila na pomarancoch. Vecer som ich nalozila do pomarancovej stavy, na druhy den popichala kozu, posolila hodila kozou hore do pekaca. Hodinu sa piekli zakryte na 160°, potom som ich vybrala, zliala stavu s mastou a pod grilom zapiekla kozu do chrumkava. Len sa po nich zaprasilo
boha aj s vami, také chute ste mi narobili, že do obchodu musím ísť
Ešteže som dnes mala na obed 🙂
Tiež deň predtým nasolim, poriadne, za hrsť soli... Do rána nechám v chladničke, potom opláchneme, zase nasolim, pridám rascu, poriadne pomasirujem a dám pod alobalom piecť aj dve hodiny, potom odkryjem, podlejem výpekom a polejeme ešte mliekom s medom. Je krajšia červená koža a chrumkavá. A mäso jemné , šťavnaté
Juuj ďakujem za rady ale keď teraz čítam že deň pred tým nasoliť a moje stehna sú ešte v mraznicke🤣🤣tak asi skôr v sobotu urobiť aby boli vybraté

Hodiť do trúby