icon

Ako uvariť mäso s paprikou pre manžela?

18. jún 2024

Ahojte dievcata, ja mam na papriku, chilli atd. alergiu cize som si to ani nikdy nevarila. Viete poradit dake recepty pre manzela? On ju naopak lubi a ja moc s nou skusenost nemam.

oli18
18. jún 2024

Ved ujo Googl ti poradi.

larinka552
18. jún 2024

Myslis cervenu papriku ako korenie? Normalne robis maso ako vzdy ale na zaciatku varenia, ked prazis cibulu, cesnak alebo robis zaprazku tak nasypes papriku, par sekund oprazis a hned pokracujes dalej, prilejes vodu alebo das maso atd.

luccija
18. jún 2024

Normálne naklep mäso koreniny, potri cesnakom nakrajaj cibuľu na hrubšie pásiky, papriku, môžeš aj pár paradajok a podus na panvičke môžeš dať pár chilli
Alebo to sprav v rúre ja tak robím karé ako keby na lece

larinka552
18. jún 2024

Alebo sprav marinadu, zamiesaj do nej tu papriku, korenie, sol, olej atd. Nechaj maso odlezat v tej marinade a dalej ho pripravuj, opec na panvici, daj zapiect do rury... ako si zvyknuta

autor
18. jún 2024

@luccija super lebo ja uprimne neviem ani ako vyrazna ako zelenina je 🙈 mam voci nej respekt a skor papriku ci kapiu?

luccija
18. jún 2024

Dala by som kápiu.. a mäso ja tak robievam morčacie prsia, ale pre niekoho to je suche, alebo karé, krkovičku čo má rad...daj to do rúry dolej vodou, vývarom a najprv zakryté a potom odokry a troška opec a sa stava sa zredukuje my to jeme s chlebom a mäso na to zeleninu, ale keď to chcete klasický ako na šťave tak budeš mať stavu cesnakom nešetrí
Zelená paprika je taká horká tiež ju moc nemusim
Ja zvyknem to mäso najprv opiect na panvičke nech sa zatiahne a potom do rúry do misy

autor
18. jún 2024

@luccija superko moc dakujem za radu 🙈