icon

Ako varíte vývar?

lenka567899
9. jún 2023

Lebo ja sa už snažím asi 5 rokov a ešte sa mi nepodaril urobiť ho tak chutne ako od mojej starkej aj keď robím presne podľa receptu ktorého mi dala… 🥲

Strana
z2
h2
9. jún 2023

@elizabet173 Náhodou, super to bolo, pobavilo. 😃

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
h2
9. jún 2023

@elizabet173 Vývar z mladého Nóra, zviazaného niťou, ruka v ruke s kelom, to musí byť proste lahôdka. 😄

luccija
9. jún 2023

Niekto kosti ešte predtým trocha opecie v rúre
Ja robím hovädzí a z kostí, špikové kosti len to je podpultovy tovar aspoň tam, kde byvam...veľa...
Pór, papriku, 2 struciky cesnaku, cibuľu, zeleninu..možno babka dava vegetu, bujón, potom dám veľa ligurceka, zelerovu vňať, petržlenovú..
Ale z domáceho mäsa bude určite chutnejsi

mia2906
9. jún 2023

@onedaynick akú papriku? Mám červenú sladkú alebo zleenu 😁 a to až poslednú hodinu hodis do polievky zeleninu?

onedaynick
9. jún 2023

@mia2906 zelenu, ja davam hned, ako vyberiem "suminy"

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
petronellla87
9. jún 2023

@lenka567899 maso do studenej vody (my mame najradsej morcacie alebo zajacie) sol+korenie a varit min 4 hodiny uplne na slabo. Zbierat supiny aby nebol kalny a asi po hodke varenia pridat korenovu zeleninu ci nulu a cesnak.Aha a ak este mam tak robim taku tu viazanicku kde dam por ligurcek zelerovu vnat.

denopeno
10. jún 2023

Skús ísť nabrať alebo v obchode kúpiť pramenitú vodu a variť vývar. Je to hneď iná chuť.

betaxa
25. feb 2024

@danalop s tou zelenou paprikou máte pravdu, nedávam síce celú , ale je to ina chuť , aj ligurcek určite patrí do vývaru a ako už všetci zmienili kúzlo je v pomalou varení

Strana
z2