icon

Ako vybrať najlepší krém na kašu?

24. jan 2025

Ahojte poradte konkretnu natierku krem, pistaciovy, mandlovy ktory je realne aj sladky 🙂 chutovo dobry, uz som objednala tri vselijake arasidove, slane karamel a kde co, s ocakavanim, ze to bude aspon trosicku sladku a je to vsetko sladne, ziadna sladkost, uz som z toho skepticka 😃 chcem si to davala do ovsenej kase, pre osladenie, ďakujem, len realne skusenosti, sladke chutne

tenerifka
24. jan 2025

Nutela
Nugeta
😎

skatloka
24. jan 2025

za mna najlepsie chute su od bigboya 🙂 big bueno alebo big rafael 😊 su aj zero s nejakym prirodnym cukrom alebo proteinove 😊

eliska13
24. jan 2025

Med..my máme arašidové maslo a vanilkový proteín a všade cítim to umelé sladidlo už ani nekúpim ďalší proteín.Teraz mám od gymbeam

zuzanita1609
24. jan 2025

A čo tak obyčajný ale kvalitný med na kašu? 😊 Nič sladšie a zaroven najzdravšie asi nie je 😉

biba_18
24. jan 2025

ja používam čakankový sirup…

angeli121212
24. jan 2025

Chápem na čo myslíš.. ja si tie kadejake orieškove nesladené maslá miešam s nutelou a tak používam. Ale občas mávajú v Lidli také osladené krémy tie sú naozaj sladké ale musíš vychytať

veltraud
24. jan 2025

Toto! Uz sa mi mina, tak mam uplnu obavu, cim nahradim, lebo sa obavam, ze iba limitka to bola. Uplne naj naj. Aj sladke, aj intenzivne, trochu staci do kase a celu ju to ochuti

aliziana
24. jan 2025

V Lidli mávajú sezamový (možno aj iný), keď je (asi) grécky týždeň

veselo_neveselo
25. jan 2025

Orechove masla su ne neprisladzovane, ak su prirodne.
Prikup si javorovy sirup, ten si nalej, zamiesaj a mas sladke.

Osladene masla/natierky budu asi len typu nutela, ale to budu v inom regali 😁

terezkaarthuramax
25. jan 2025

Javorovy alebo iny sirup, med

autor
25. jan 2025

Ja myslim take tie pistaciove kremy, mandlove, ale chcem realne sladky, nie orieskovy, nesladky, med pouzivam, ale chcem zmenu 🙂

autor
25. jan 2025

@skatloka ďakujem, skusim objednať, su realne aj sladke? 🙂

skatloka
25. jan 2025

zero nie su, ostatne su… napriklad teraz mam krovku a ten je mega sladky, to si davam len pol lyzicky na kasu 😂 ale je moc tuhy

autor
25. jan 2025

@skatloka super, tak idem zrovna poobjednavat tam a hlavne nie zero 😃

terezkaarthuramax
25. jan 2025

V bille a v lidli som videla pistaciovy krem. Neviem ci este maju

skatloka
26. jan 2025

ak si este neobjednala, Tatiana Zidekova ma 20% kod na bigboy 🙂 mava tak raz za mesiac-dva, nepravidelne

autor
26. jan 2025

@skatloka jeeej ďakujem 😍