Ako vybrať najlepší krém na kašu?
Ahojte poradte konkretnu natierku krem, pistaciovy, mandlovy ktory je realne aj sladky 🙂 chutovo dobry, uz som objednala tri vselijake arasidove, slane karamel a kde co, s ocakavanim, ze to bude aspon trosicku sladku a je to vsetko sladne, ziadna sladkost, uz som z toho skepticka 😃 chcem si to davala do ovsenej kase, pre osladenie, ďakujem, len realne skusenosti, sladke chutne
za mna najlepsie chute su od bigboya 🙂 big bueno alebo big rafael 😊 su aj zero s nejakym prirodnym cukrom alebo proteinove 😊
Med..my máme arašidové maslo a vanilkový proteín a všade cítim to umelé sladidlo už ani nekúpim ďalší proteín.Teraz mám od gymbeam
A čo tak obyčajný ale kvalitný med na kašu? 😊 Nič sladšie a zaroven najzdravšie asi nie je 😉
ja používam čakankový sirup…
Chápem na čo myslíš.. ja si tie kadejake orieškove nesladené maslá miešam s nutelou a tak používam. Ale občas mávajú v Lidli také osladené krémy tie sú naozaj sladké ale musíš vychytať
V Lidli mávajú sezamový (možno aj iný), keď je (asi) grécky týždeň
Orechove masla su ne neprisladzovane, ak su prirodne.
Prikup si javorovy sirup, ten si nalej, zamiesaj a mas sladke.
Osladene masla/natierky budu asi len typu nutela, ale to budu v inom regali 😁
Javorovy alebo iny sirup, med
Ja myslim take tie pistaciove kremy, mandlove, ale chcem realne sladky, nie orieskovy, nesladky, med pouzivam, ale chcem zmenu 🙂
@skatloka ďakujem, skusim objednať, su realne aj sladke? 🙂
zero nie su, ostatne su… napriklad teraz mam krovku a ten je mega sladky, to si davam len pol lyzicky na kasu 😂 ale je moc tuhy
@skatloka super, tak idem zrovna poobjednavat tam a hlavne nie zero 😃
V bille a v lidli som videla pistaciovy krem. Neviem ci este maju
@skatloka jeeej ďakujem 😍

Nutela
Nugeta
😎