icon

Ako využiť kuracie mäso z polievky?

11. mar 2024

Ahojte, ako sa dá využiť ostávajúce mäso z polievky okrem rizota? Ďakujem.

mia16081996
Odpoveď bola odstránená
viestta
11. mar 2024

cestovinvy salat s kuracinou, pomliet alebo velmi na jemno pokrajat a spravit slane lievance k dusenej zelenine, zapekane cestoviny s masom, slana "zemlovka". Zohriat ho v polievke a podavat s chrenovou, horcivocou alebo paradajkovou omackou so zemiakmi, cestovinou, knedlou. Alebo spravit omacku na cestoviny, so smotanou alebo paradajkami

autor
11. mar 2024

@mia16081996 Ďakujem krásne.
@viestta

luckajozko21
11. mar 2024

syr+kukurica a zapiect do tortil

vyrovnanaosoba
11. mar 2024

oberiem, opražím s gyros korením, dám do tortily, zeleninu, dresing 😄

1mina
11. mar 2024

@vyrovnanaosoba to je super nápad najbližšie spravím 😁 ....my sme zvykli aj zapiecť v rúre na chvíľočku a k tomu rajčinovu omacku a zemiaky - mama tak zvykla tak mi to ostalo 🤷

vyrovnanaosoba
11. mar 2024

@1mina ešte mam rada čínske rezance s kuracím. Ale to ja robím tak po svojom. Rezance co zostanú z polievky, opečieme so sójovou omáčkou, nakrájame zeleninu, pridám mäso 😃 utorky sú moje. V nedeľu mame vývar, v pondelok dojedame a co sa zvýši, mam ja obed 😃

monicatko20
11. mar 2024

U nás nič nezostáva 🫣🫣🫣 🤣🤣🤣🤣

lilinka88
11. mar 2024

Ja okrem spomínaných tortil robím aj nátierku, len ho oberiem, pomixujem, pridám smotanové natierkove maslo, horčicu, soľ, korenie, jarnú cibuľku, niekedy vajíčko

dadis
12. mar 2024

@monicatko20 ani u nas, masko oberiem, nakrajam a spolu so zeleninou a rezancami zjeme vo vyvare.

zuzuliatko18
12. mar 2024

Na panvicu olej, osmazit.cibulku, pridat nakrajane maso, opiect a trocha kecupu. K.tomu ryza, zemiaky...

oli18
12. mar 2024

Milujem varene kuracie z polievky a varenymi zemiakmi a kompotom. Dietne jedlo.