Ako zachrániť hrudkovitú griláž?
Nervy mám, jeden karamel som spálila, šiel von..
Druhy mám hrudkový, aj keď som pridala salko a maslo, varím, stále je hrudkovitý. Toľko peňazí :( Čo s tým? Ďakujem...
Nezachranis,ak mas velke hrudky, tak ich vyber
hrudky vyber a zjedz
Veď tie hrudky sú na tom fajn, mne napríklad chutia. Ale ak ti veľmi prekážajú, tak tie najväčšie vyber a hotovo.
Sceď to cez sitko 🙂. Hrudky nebudú.
Cez sitko to nie, bola to husta masa, hrudky som vybrala, boli ako kamen, prisla by som o zuby.. Dakujem za rady kazdej. Ten karamel je vzdy zapeklity. ale vysledok fajn.
Cez sitko to nie, bola to husta masa, hrudky som vybrala, boli ako kamen, prisla by som o zuby.. Dakujem za rady kazdej. Ten karamel je vzdy zapeklity. ale vysledok fajn.
@mirage no to je,pokial sa da,tak sa jeho vyrobe vyhybam 😁
rozmixuj

hrudky vobec nevadia, tym sa netrap. niekedy to proste nejde podla planu, zalezi aj od masla, ake si pouzila...