icon

Ako zachrániť hrudkovitú griláž?

avatar
mirage
16. dec 2025

Nervy mám, jeden karamel som spálila, šiel von..

Druhy mám hrudkový, aj keď som pridala salko a maslo, varím, stále je hrudkovitý. Toľko peňazí :( Čo s tým? Ďakujem...

avatar
pannama1
16. dec 2025

hrudky vobec nevadia, tym sa netrap. niekedy to proste nejde podla planu, zalezi aj od masla, ake si pouzila...

avatar
mirage
autor
16. dec 2025
@pannama1

hrudky vobec nevadia, tym sa netrap. niekedy to proste nejde podla planu, zalezi aj od masla, ake si pouzila...

@pannama1 zohriate maslo, Kukkonia. ach. Ďakujem.

avatar
petulda333
16. dec 2025

Nezachranis,ak mas velke hrudky, tak ich vyber

avatar
biba_18
16. dec 2025

hrudky vyber a zjedz

avatar
marcelik88
16. dec 2025

Veď tie hrudky sú na tom fajn, mne napríklad chutia. Ale ak ti veľmi prekážajú, tak tie najväčšie vyber a hotovo.

avatar
a0
16. dec 2025

Sceď to cez sitko 🙂. Hrudky nebudú.

avatar
mirage
autor
16. dec 2025

Cez sitko to nie, bola to husta masa, hrudky som vybrala, boli ako kamen, prisla by som o zuby.. Dakujem za rady kazdej. Ten karamel je vzdy zapeklity. ale vysledok fajn.

avatar
petulda333
16. dec 2025
@mirage

Cez sitko to nie, bola to husta masa, hrudky som vybrala, boli ako kamen, prisla by som o zuby.. Dakujem za rady kazdej. Ten karamel je vzdy zapeklity. ale vysledok fajn.

@mirage no to je,pokial sa da,tak sa jeho vyrobe vyhybam 😁

avatar
3petka
16. dec 2025

@mirage To už nazachrániš.

avatar
mirage
autor
16. dec 2025
@3petka

@mirage To už nazachrániš.

@3petka podarila sa nakoniec

avatar
3petka
16. dec 2025
@mirage

@3petka podarila sa nakoniec

@mirage tak si z tých šťastnejších 😂

avatar
tarvika
16. dec 2025

rozmixuj