icon

Akú omáčku k panenke?

vasjar
19. mar 2023

Poraďte prosím, akú omáčku spraviť k bravčovej panenke
(okrem hubovej)

glorikarebeka
19. mar 2023

Dubakovú, syrovú, slivkovú

onedaynick
19. mar 2023

ja robim slivkovu.. do vypeku, kde sa pieklo maso dam korenie, sol, slahackovu smotanu a slivkovy lekvar.

marianarem
19. mar 2023

@vasjar Z cerveneho vina alebo konaku.

vasjar
autor
19. mar 2023

@onedaynick slivkovu by som vyskúšala ale nemám ten lekvar

zuzuliennka1
19. mar 2023

@vasjar brusnicovu

elli333
19. mar 2023

Visnovu 🙂 tiez davam cervene vino a visnovy lekvar 🙂

mimer
19. mar 2023

@onedaynick plus stavu z pomaranca vynikajuca 🙂

onedaynick
19. mar 2023

@vasjar tak kup 🙂

yoxinka
19. mar 2023

Horčicovo medovú. Do výpeku od panenky hodiť lyžicu masla, potom cibuľku s cesnakom, všetko dosklovita, potom pridať med a dijonsku horčicu (bacha, tej nie veľa, je to veľmi intenzívna chuť), počkať, miešať kým med a horčica vytvoria takú zmes, pridať šlahačkovú smotanu a prevariť.

marca12
19. mar 2023

@vasjar zo zeleneho korenia. Povarim dva sacky zeleneho korenia vo vode. Potom scedim,pridam sladku smotanu,osolim a hotovo.

pinkgirl
19. mar 2023

Hubovú z mrazených húb, bez smotany, iba maslo vývar trochu vína štipka soli a korenia.

zara0201
19. mar 2023

Šípkovú

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
slavomira236
19. mar 2023

@vasjar Dubakovu ,nivovu,syrovuSladke nerobim nemame to rsdi

katinka71
19. mar 2023

@evamarek77 umyt, ususit, odblanit opiect na panvici na masti, oleji z kazdej strany kym Sa zatiahne prelozim na alobal osolim okorenim cerstvo mletym 7koreni pridam vetvicku rozmarinu zabalim alobal a vlozim do rury na 180 C na takych 15 minut, maso kontrolujem uz po 10 min aby nebolo vysusene, ked. Vyberiem z rury Este ho necham v alobale odpocivat a potom ho narezem

sendyle
19. mar 2023

@vasjar my lubime najviac koprovu

zorkahorka
19. mar 2023

Hribovu

narsila
19. mar 2023

@evamarek77 zalezi ako ruzovu ju chces.. ked viac ruzovu, viac rare, osmazit na rozpalenej panvici minutu z kazdej strany a potom do vyhritej rury na 180 stupnov na 9 minut.. ak viac prepecenu, ale stale ruzovu a stavnatu, tak !MAX! 2 minuty z kazdej strany a potom v rure 180 stupnov/9 minut.
v oboch pripadoch nechat chvilku odpocivat a az potom krajat. na prvy krat odporucam druhy sposob, ked tak potom druhy krat uberies cas na panvici 👌

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
deginko
19. mar 2023

Ja robím hríby so smotanou

19mmm71
19. mar 2023

aktualne s omáčkou s medvedím cesnakom inak robím hubovu,syrovu,horčicovú,bryndzovú...

lila1988
19. mar 2023

Nám chuti len hribova a nivova. Nivova je rýchla, že si rozdrvim trojuholník nivy (kupujem v lidli), v inach nemajú taku chutovo dobrú nivu, zalejem smotanou na slahanie a pridam biele korenie. Ešte dobrá je aj omacka carbonara, čo dávam aj na cestoviny. Oprazim slaninu, zalejem smotanou a parmezánom, pridam trochu soli a cierne korenie.

kvadrinkaaa
19. mar 2023

Ja akurát robim zo sušených dubakov, horčica a cesnak a med 👌🏼

zuzuliatko18
19. mar 2023

Ja som naposledy robila smotanovu hribovu a bola super.

simonah73
20. mar 2023

inak nerozumiem tomu, hore napises ze okrem hubovej a pomaly kazda druha Ti taku ponuka, hlavne ze v niektorych debatach vacsina hned utoci, ze ci niekto iny nevie citat s porozumenim....

yoxinka
20. mar 2023

@simonah73
Myslím, že v pôvodnom príspevku to “(okrem hubovej)”nebolo. Autorka to asi dopĺnila, keď jej ženy písali hubovú omajdu.