icon

Akú omáčku k panenke?

avatar
vasjar
19. mar 2023

Poraďte prosím, akú omáčku spraviť k bravčovej panenke
(okrem hubovej)

avatar
glorikarebeka
19. mar 2023

Dubakovú, syrovú, slivkovú

avatar
onedaynick
19. mar 2023

ja robim slivkovu.. do vypeku, kde sa pieklo maso dam korenie, sol, slahackovu smotanu a slivkovy lekvar.

avatar
marianarem
19. mar 2023

@vasjar Z cerveneho vina alebo konaku.

avatar
vasjar
autor
19. mar 2023

@onedaynick slivkovu by som vyskúšala ale nemám ten lekvar

avatar
zuzuliennka1
19. mar 2023

@vasjar brusnicovu

avatar
elli333
19. mar 2023

Visnovu 🙂 tiez davam cervene vino a visnovy lekvar 🙂

avatar
mimer
19. mar 2023

@onedaynick plus stavu z pomaranca vynikajuca 🙂

avatar
onedaynick
19. mar 2023

@vasjar tak kup 🙂

avatar
yoxinka
19. mar 2023

Horčicovo medovú. Do výpeku od panenky hodiť lyžicu masla, potom cibuľku s cesnakom, všetko dosklovita, potom pridať med a dijonsku horčicu (bacha, tej nie veľa, je to veľmi intenzívna chuť), počkať, miešať kým med a horčica vytvoria takú zmes, pridať šlahačkovú smotanu a prevariť.

avatar
marca12
19. mar 2023

@vasjar zo zeleneho korenia. Povarim dva sacky zeleneho korenia vo vode. Potom scedim,pridam sladku smotanu,osolim a hotovo.

avatar
pinkgirl
19. mar 2023

Hubovú z mrazených húb, bez smotany, iba maslo vývar trochu vína štipka soli a korenia.

avatar
zara0201
19. mar 2023

Šípkovú

avatar
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
avatar
slavomira236
19. mar 2023

@vasjar Dubakovu ,nivovu,syrovuSladke nerobim nemame to rsdi

avatar
katinka71
19. mar 2023

@evamarek77 umyt, ususit, odblanit opiect na panvici na masti, oleji z kazdej strany kym Sa zatiahne prelozim na alobal osolim okorenim cerstvo mletym 7koreni pridam vetvicku rozmarinu zabalim alobal a vlozim do rury na 180 C na takych 15 minut, maso kontrolujem uz po 10 min aby nebolo vysusene, ked. Vyberiem z rury Este ho necham v alobale odpocivat a potom ho narezem

avatar
sendyle
19. mar 2023

@vasjar my lubime najviac koprovu

avatar
zorkahorka
19. mar 2023

Hribovu

avatar
narsila
19. mar 2023

@evamarek77 zalezi ako ruzovu ju chces.. ked viac ruzovu, viac rare, osmazit na rozpalenej panvici minutu z kazdej strany a potom do vyhritej rury na 180 stupnov na 9 minut.. ak viac prepecenu, ale stale ruzovu a stavnatu, tak !MAX! 2 minuty z kazdej strany a potom v rure 180 stupnov/9 minut.
v oboch pripadoch nechat chvilku odpocivat a az potom krajat. na prvy krat odporucam druhy sposob, ked tak potom druhy krat uberies cas na panvici 👌

avatar
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
avatar
deginko
19. mar 2023

Ja robím hríby so smotanou

avatar
19mmm71
19. mar 2023

aktualne s omáčkou s medvedím cesnakom inak robím hubovu,syrovu,horčicovú,bryndzovú...

avatar
lila1988
19. mar 2023

Nám chuti len hribova a nivova. Nivova je rýchla, že si rozdrvim trojuholník nivy (kupujem v lidli), v inach nemajú taku chutovo dobrú nivu, zalejem smotanou na slahanie a pridam biele korenie. Ešte dobrá je aj omacka carbonara, čo dávam aj na cestoviny. Oprazim slaninu, zalejem smotanou a parmezánom, pridam trochu soli a cierne korenie.

avatar
kvadrinkaaa
19. mar 2023

Ja akurát robim zo sušených dubakov, horčica a cesnak a med 👌🏼

avatar
zuzuliatko18
19. mar 2023

Ja som naposledy robila smotanovu hribovu a bola super.

avatar
simonah73
20. mar 2023

inak nerozumiem tomu, hore napises ze okrem hubovej a pomaly kazda druha Ti taku ponuka, hlavne ze v niektorych debatach vacsina hned utoci, ze ci niekto iny nevie citat s porozumenim....

avatar
yoxinka
20. mar 2023

@simonah73
Myslím, že v pôvodnom príspevku to “(okrem hubovej)”nebolo. Autorka to asi dopĺnila, keď jej ženy písali hubovú omajdu.