Akú smotanu použiť do francúzskych zemiakov?
Ahojte. Chystam sa dnes na francuzske, doteraz som ich robila s takym hustym kokosovym mliekkm ale dnes by som chcela klasiku. Aku smotanu davate vy? Doma mam kyslu a slahackovu
@svokrinjazykmonika tento komentár som hľadala...už som sa cítila divne, že som jediná, ktorá smotanu nepoužíva 🤣 tiež len vajcia a trocha mlieka
@earlgrey veď nemusí byť, ked som varila diétu, tiež som použila len mlieko, neskôr jogurt, teraz smotanu, každému chutí inak
@anonym_autor vacsinou davam slahackovu, ale niekedy mam chut na zmenu a dam kyslu. Ja vseobecne vsade do varenia davam slahacku podla hesla, tuk = chut 😋
Robíme len so šľahačkou vymiešanú s vajíčkom..
Davam aj slahackovu aj kyslu. Obidve vymiesam s vajickom,ochutim a vylejem na zemiaky.
@svokrinjazykmonika tento komentár som hľadala...už som sa cítila divne, že som jediná, ktorá smotanu nepoužíva 🤣 tiež len vajcia a trocha mlieka
@earlgrey Nie ste jediná.V prípade, že francúzske zemiaky sú náhly nápad na to, že čo variť a nemám doma žiadnu smotanu/ani kyslú,ani sladkú/, tak rozmiesam vajíčko s mliekom a zalejem tým zemiaky
@earlgrey Nie ste jediná.V prípade, že francúzske zemiaky sú náhly nápad na to, že čo variť a nemám doma žiadnu smotanu/ani kyslú,ani sladkú/, tak rozmiesam vajíčko s mliekom a zalejem tým zemiaky
@viera012345 Tak ja som smotanu ešte neskúšala, aký vie v tom rozdiel? sú chutnejšie?

@anonym_autor ja nedávam žiadnu, iba vajcia a trochu mlieka. 😅