Akú zrnkovú kávu odporúčate pre začiatočníka?
Aká je pre vás najlepšia káva? Hľadám tú správnu pre seba. Tak sa rada nechám inšpirovať. Ďakujem a krásny Nový rok
@qwer2019 odporúčam Dallmayr
Dallmayr, mala som z nej čiernu aj zlatú aj oranžovú a všetky super. Tiež chutné sú kávy Lucaffe. Osobne mi napr. Lavazza nechutí a ani tie bežné kupovane v supermarketoch mi nechutili.
@qwer2019 no vidis autorka aj podla komentarov, ze nieco je pre niekoho top a pre druheho je to iste uplny shit 🤷🏼♀️ ja pijem kavu s mliekom, takze moje kriterium je hlavne aby nebola kysla, takze vzdy vyberame zmes arabica a robusta. Pred vianocami sme kupili tu spominanu lavazza crema a teda aj mne sa zda ta chut horsia 🙈 predtym sme mali lucaffe, ta sa mi zdala trosku lepsia. Od zlate zrnko mi fakt chutila. Isla by som na tvojom moeste do nejakej predajne kavy napr caffepoint a nechala si poradit podla tvojich chutovych preferencii a aj podla toho aky mas kavovar alebo teda ako chces kavu pripravovat. Ja ked som vyberala kavu ako darcek strykovi, kt je velky kavickar, tak mi tam dobre poradili.

@gabka109 ti, ktori sa aspon trosku vyznaju v kave, nepiju kavu v McDonalde. Osobne som ju nedokazala dopit, resp zvladla som jeden maly hlt a skrutilo mi ksicht v agonii…