icon

Aký je váš jedálny lístok počas dňa?

kovarovicova
Včera o 11:48
Strana
z2
fadama
Dnes o 10:23

nejesť po 18:00?? To čo za blbosť.
Jem mäso každý den, ráno ( 12:00) 😂 väčšinou sladké. Napr croissant s lekvárom, alebo varené vajce. Len osolím. Doma to čo sa uvarí. Mäso s kašou, knedľou, ryza, zemiaky....

natalka13
Dnes o 10:36

Rano pecivo bielkovina-vajce sunka mozarela cottage paprika ci paradajka
Ovocie alebo jogurt
Obed-ryza zemiak bulgur cestovina k tomu maso ryba tvaroh tofu a dusena zelenina
Obocie alebo jogurt
Vecera - tortila syr vajce tuniak maso salat
Alebo krevety na patafajkavh pecivo
Pomazanka pecivo zelenina
Omeleta
Salat s bielkovinou

anickaaa6aaa
Dnes o 10:37

V týždni vstávam o piatej. Doma nejem lebo mi ešte nechuti a nestíham. Dám si kávu s mliekom a pól lyžičky cukru. Takže o pól siedmej v práci si sám proteinovy drink, alebo proteinvy puding či jogurt. S týmto by som však do dvanástej nevydržala tak medzi 08:30 - 09:00 mám raňajky. Väčšinou rožtek s maslom a šunkou, syr a zelenina, alebo cottage alebo si kúpim nejakú obloženú zemlu. Obed to čo je v práci. Väčšinou masko na stave, ryža a šalát malý k tomu. Doma okolo štvrtej ako kedy ako čo. Buď niečo čo ostalo varené .. osobne nemám rada sladké jedla. Nevyjedam čokolády ani keksíky. Tiež kase na ráno… u mňa nie. Výnimočne si dám a potom to aj tak ľutujem, že čo to bol za nápad 🤣

arianna25
Dnes o 11:19

Raňajky pečivo s maslom a šunkou, káva, desiata buchta, obed mäso zemiaky, sladkosť, ovocie, večer pečivo, hocičo na čo mám chuť. Teraz som tehotná, ale predtým som mala fyzickú prácu a všetko som vybehala.

anonym_32a436
Dnes o 13:14
@magdalienka11

@anonym_32a436 neumieras do rána od hladu? 😀

@magdalienka11 nie,,preco by som mala? Ved jem sice dietne, no zas sa neprepchavam. Nech je to vyvazene. Som tak zvyknuta. A zas dam,si s manzelom sem.tam aj,hamburger, aj klobasu. 🙂 len to meprehanam. Mam po 40-ke. Schudla som,zo 72 na 55, cize fajn a vahu si drzim. A este som,aj,migrenik, odkedy,jem,dietnejsie, aj migrenove zachvaty su menej caste.

anonym_fd45a9
Dnes o 13:16

Zalievana káva a ktomu cigareta .Potom keď sa ktomu dostanem tak zjem niečo čo mám momentálne v chladničke.Pizza, jogurty,šunka atď ....😄

Strana
z2