icon

Aký ľahký obed pripraviť pred sobášom?

tvyks
3. aug 2024

Cauko.. baby poradte sobas mame na urade na 15hodinu o 16 budeme v restike.. co dovtedy pripravit rodine take lahke.. aby sa babina s tym nemusela nejak kaslat a uzila si ten den a nestala pri sporaku..pre cca 12 ludi ..mozno aj nieco co sa da urobit den vopred ale to asi uz nebude take fajne tu sobotu .. nic ma okrem chlebickov takeho nenapada

Strana
z2
tvyks
autor
3. aug 2024

Tak rozhodnute.. objedname chlebicky a nejake miniburgriky salatik ..dakujem vsetkym za tipy

luna11
3. aug 2024

@cacianka to je kazdeho vec samozrejme. Ja som mala rodinu v hoteli kde mali obed.

cacianka
3. aug 2024

@tvyks to mení situáciu, jasné že brata nepošleš rovno do hotela a nech prídu až 14.45 pred matriku. Asi by im bodlo trochu niečo teplé do žalúdka po dlhej ceste, v piatok môžete nachystať ľahkú polievku a to budete mať aj vy domáci. K tomu to čo si vybrala, kto bude chcieť , môže si zobnuť.

simca06022011
4. aug 2024

V deň sobáša nech ai obed dajú kde chcú. Absolútne by som to neriešila... Male jedlo si vedia dat aj hocikde v restike o 12tej. Nachystať stoly, chlebíky jedlo? A potom kto to odprace? Každý sa potrebuje vychytal na obrad atď..
Budete mat robiť dosť aj bez toho 😂 spýtala by som sa teda rodiny a brata.. ci im vôbec niečo treba a na co majú chuť... neviem aké menu mate o 16tej ale aby potom to vladali jest 😊

Strana
z2