Aký tvaroh použiť do torty?
Ahojte žienky. Prosím vás nevysmejte ma . Idem piecť tortu a je tam ze potrebujem 250g tvarohu ( 10% tuku v sušine). Prosím vás aký to je tvaroh? Ak môžte aj fotku. Moooc dakujem.
Normalne plnotucny tvaroh. Sice neviem aky krem ides robit- ale vo vacsine pfipadov je jedno aky tvaroh pouzijes. Ja napeilkad davam pozor aby bol hrudkovy ci kremovy podla potreby. Obsah tuku nesledujem
Normalne plnotucny tvaroh. Sice neviem aky krem ides robit- ale vo vacsine pfipadov je jedno aky tvaroh pouzijes. Ja napeilkad davam pozor aby bol hrudkovy ci kremovy podla potreby. Obsah tuku nesledujem
@simsalabim
@zuzinka888 idem robiť rakúsku jahodovu tortu a tam není ani písané ci to ma byt hrudkovy alebo roztieratelny
@simsalabim
@zuzinka888 idem robiť rakúsku jahodovu tortu a tam není ani písané ci to ma byt hrudkovy alebo roztieratelny
@060106 pravdupovediac, v Rakusku som tusim nevidela hrudkovy tvaroh, ale mozem sa mylit. Na fotke vyzera krem ako?
@simsalabim
@060106 tak by som hladala kremovy tvaroh.
@060106 pravdupovediac, v Rakusku som tusim nevidela hrudkovy tvaroh, ale mozem sa mylit. Na fotke vyzera krem ako?
@simsalabim krém tam vypadá byt hladký. Tak dam teda hladký plnotucny
@simsalabim krém tam vypadá byt hladký. Tak dam teda hladký plnotucny
@060106 do kremu urcite hladky tvaroh.
Ďakujem vam žienky veľmi moc🥰
Tiež si myslím že do krému hladký. Ale ja som aj hrudkovitý mixovala tyčovým lebo moje detičky hrudkovitý ani na cestoviny nezjedia 🙄
@060106 môžeš použiť tavroh tučný tesco, síce má 8,4%, ale bude to OK, alebo tvaroh z podebrad tučná, tiež 8.4%. Inak sranda, že je napísané jahodová torta a jahody sú len na ozdobu, myslím na tej hornej foto
@anonym_4cda4b aj ja som sa cudovala😁
@060106 môžeš ju celú pokryť jahodami

@060106 tvaroh tucny, trebars Rajo v takom oranzovom obale. Ale ja by som do torty dala hocijaky tvaroh.