Alternatívy smotany a tvarohu do nepečeného cheesecaku
Ahojte, vie mi niekto poradiť, čo by som mohla použiť namiesto smotany a tvarohu do nepečeného cheesecaku? V Španielsku kúpim mascarpone ale smotanu a tvaroh nie a netuším čim sa to sa nahradiť. Ak máte nejaké dobré tioy na keksíky z ktorých tu môžem spravoť korpus tak budem rada. Nemám rúru, takže iba nepečený. Ďakujem pekne za rady.
ja robievam cheesecake z kesu a tofu ... ak by vas to zaujimalo mozem dat presnejsi recept..
Do pravého cheesecaku ani žiadna smotana a tvaroh nejde, takže nevidím problém
@tenerifka mozem pozriet este raz, ale ver mi, ze tu kde som ja to nenajdem ;) mame dva obchody dokopy, hehe. Takze som si povedala, ze to spravim z mascarpone, philadelphie a pridam kusok jogurtu, snad tym nic nepokazim. Smotana na slahanie, tej som sa uz vzdala.
Dakujem aj tak krasne za rady.
Smotana na slahanie-nata para montar-maju vsade aspoñ 5 roznych znaciek, ci uz Asturiana, Pascual, Irlandesa, Hacendado....

@fora25 philadelphia syr by mal byť aj tam, alebo hocijaký cream cheese.