Baron Vysočina saláma od mäsokombinátu Púchov
Som strašne naštvaný !!! Ako môže toto niekto predávať? Sorry som strašne frustrovaný A chcel by som vas aspoň takto odradiť od kúpy produktov od mäsokombinátu Púchov – Barón. Akože toto má byť Vysočina saláma. No fuj.😭

A nedávaj to tomu chudákovi psovi 😄
@martin1989m dobrá rada... nabudúce si prečítaj zloženie, skôr ako to kúpiš 😉
@anonym_5f2ced ved toto 😀 no obrázku vyzerala dobre 😂 Ale tak aspon psom chuti 🤦🏻
Neviem kde je problém ale nič mimoriadne na tom nevidím. Zn barón a vysočina zvyknem často kupovať
Neviem kde je problém ale nič mimoriadne na tom nevidím. Zn barón a vysočina zvyknem často kupovať
@anonym_6e2846 podľa mňa by to nemalo mat strukturu a chut ako LUNCHMEAT
nechápem, čo sa ti na nej nepáči? veď je to presne to, čo si si kúpil, možno keby si to krájal ostrým elektrickým krájačom a nie tupým príborovým nožom, tak by to vyzeralo estetickejšie, ale nevidím tam žiadnu pleseň ani nič divné.
Uplne normalny salam, akurat si smatlavy a nevies to krajat poriadnym ostrym nozom
@anonym_6e2846 podľa mňa by to nemalo mat strukturu a chut ako LUNCHMEAT
@martin1989m keby si bol použil normálny ostrý nôž 🤷♀️
Vyzerá ako vyzerá. Ako toto vôbec môže niekto kúpiť a zjesť?
@anonym_a3ba1b ja zas nechápem čo zlé je na salámoch, parkoch atď?
Uplne normalny salam, akurat si smatlavy a nevies to krajat poriadnym ostrym nozom
@kitycat smantlave mas asi ty chutove pohariky ☺️ chuti to jak hnusny, lacny lunchmeat z polska. A neboj keď som si to krájal na raňajky poriadne a poriadnym,ostrym nožom 😁 tak to nevyzeralo o nič lepšie. To sú fotky čo som kŕmil psov 🤷🏻♂️ ja sa tu nepotrebujem s nikým hádať ! podľa mňa viem dobre čo a ako má chutiť. Chcel som len vyvarovať pred kúpou tohto hnoja. Mne nie jedno, čo moja rodina jedava. A áno mal som si prečítať zloženie a nie kupovať podľa pekneho obrázku.
@martin1989m Podaruj takej tete s nickom mizoko, ona by to ocenila .... tak ju zasiahla táto chudoba že pomaly už nemá čo do úst ( hľadá si prácu ).
@anonym_6e2846 napríklad karcinogénny dusitan sodný, sladidlá a iné E-čka
@anonym_6e2846 napríklad karcinogénny dusitan sodný, sladidlá a iné E-čka
@anonym_a3ba1b poznáš nejaký mäsový výrobok kde sa žiadne Ečka, sladidlá, konzervanty atd nachádzajú?
tieto salámy boli vždy také ... ak sa ti nepáči rez, nechaj ju trochu dlhšie vybratú zo sáčka, nechaj ju "dozrieť" .. nebude takáto ...
nikdy nekonzumujem čerstvo kúpené salámy ...
@anonym_a3ba1b poznáš nejaký mäsový výrobok kde sa žiadne Ečka, sladidlá, konzervanty atd nachádzajú?
@anonym_6e2846 ano, napríklad mäsiarstvo Parížek má veľmi dobré produkty bez zbytočných konzervantov a éčok
tak ale môže hrdo povedať,že je bezlepková😂 lebo namiesto klasickej múky tam je bambusová
Chuďatká psi, a ty sa pre vlastné dobro vyhni vysoko spracovaným výrobkom
@martin1989m salám nejem
@martin1989m salamu nekupujem vôbec, takže toto nemusím riešiť, ak už chceš nejakú suchu salámu, prečítaj si zloženie viacerých a porovnaj, potom sa rozhodni
@anonym_6e2846 a čo je na nich dobré?
Bože chudák pes...dúfam že aspoň šetris na veterinu keď mu toto dávaš 😒😒😑😑😑😑😑

@martin1989m dobrá rada... nabudúce si prečítaj zloženie, skôr ako to kúpiš 😉