icon

Biely krém ako poťah na tortu

borihh
25. jún 2019

Ahojte, ak sa medzi vami nájde cukrarka, rada by som vedela z čoho je ten biely krém (zloženie, recept), ktorý slúži ako potah. Budúci týždeň robím malej tortu a neviem vôbec robiť krémy lebo tortu som ešte nerobila. 😄 Takže + aj nejaké fajn recepty na krémy ako plnka (orechova, čokoladova, aj ovocné môžu byť), no hlavne ma zaujíma ten potah.. vďakaaaa

Biely krém ako poťah na tortu
sapetka
25. jún 2019

@borihh vyzera to na vyslahane maslo do peny a k tomj zamiesane mascarpone a mozno aj tvaroh

vikus17489
25. jún 2019

@borihh to je obycajny maslovy krem, vsetko najdes na internete, google a mas kopu receptov, postupy videa, je to potrete kremom ktory je normalne vnutri torty

joja101
25. jún 2019

Toto je mascarpone, bud ciste alebo s tvarohom, nezabudni trosku cukru pridat a nechat si cas aby ti to zatuhlo v chlade

lucka_lullu
25. jún 2019

Ja robievam tento swiss krém, je krásny, biely a sneh z bielkov ho odlahci. Dala by som si ale pozor na kvalitné maslo a vajíčka, raz som kúpila v tescu, v domnení, že sak maslo ako maslo, ale "stiekol" mi počas šľahania. S maslom a vajíčkami z lidlu sa mi to nestalo. Recept nájdeš tu https://varecha.pravda.sk/recepty/swiss-biely-m...

adri2211
25. jún 2019

@borihh ja som robila malej takúto tortu nedávno na narodeniny, recept som našla na kuchynalidla.sk
Krém bol tuším tvaroh a mascarpone dosladene trochou sladeným kondenzovanym mliekom.

borihh
autor
25. jún 2019

Super, ďakujem vám. Postnem potom výsledok😄

vlasica19
28. jún 2019

@borihh Postni, som zvedava. Ja davam ked robim vacsinou tvaroh, mascarpone a slahacku. Plus samozrejme cukor, ale to podla chuti. Lebo uz niekolkokrat som robila maslovy krem, no nebol taky krasny biely a bola som z toho akurat tak nervozna! 😀