Cestovanie s bábätkom: Ako pripraviť stravu bez mikrovlnky?
Ahojte, chystáme sa na pár dní mimo domu, na ubytku nebude mikrovlnka, len kanvica.. zvažujem, ako riešiť 7 mesačnému bábu stravu. Už papá kadečo, zeleninu, mäsko, vajíčko, ovocie, lepok, mlieko, orieškové maslá.. potrebujemču preriešiť obedy na 3 dni. Máte nejaké nápady prosím? Máme termosku na jedlo, ale neviem ako by som to zohriala 🤔
Vďaka!
V tejto situacii mi napada kupit nejaku dobru balenu kapsicku/obed a zobrat si vacsiu nadobu/misu, v kanvici si dat ohriat vodu a v tom mu to troska ohriat 🙂 my sme tak boli teraz na vylete a pekne jedol 🙂
Urob velmi hustu polievku, zavar do pohara a na ubytku rozdried s horucou vodou. Budes mat teple jedlo. A plus vyzivy a pecivo...
Ja by som zobrala prikrmy v skle normálne z obchodu - dajú sa kúpiť aj bez sajrajtov.
A cestovnú ohrievacku..
Kupila by som hotove prikrmy v kanvici zohrejes vodu a v nej ak prikrm
Príkrmy z obchodu, instantné kaše a ovocné výživy.
Tri dni si vystacite s kupovanymi prikrmami zohriatymi vo vodnom kupeli
Tiez by dom sla cestou kupovaneho prikrmu, ten z kapsicky das aj po ceste. Nemusi byt horuci, to tych par dni babo prezije vonku neohriaty a na ubytovani vo vodnej lazni.
A hadam pojdete aj do restauracie tak das z taniera trochu
ja som to riešila kupovanými príkrmami, kaše, ktoré sa rozrábali s teplou vodou, a kojila som. Takže myslím si, že aj mlieko vieš rozrobiť. Z reštauračných jedál tak max. zemiaky varené, možno trochu kuraciny, poprosiť, aby nekorenily, nesolili.
A vezmi si nejaký menší hrniec s rúčkou, kde tu vodu z kanvice vieš vyliať a zohriať jedlo v nej
Zase by som sa pre 3-7dni kedy sa zobrieva jedlo v mikrovlnke nezblaznila. Ked budete v teple domova zohrejes jedlo tak ako sa tebe paci ale vyrabat si este jeden stres navyse to by mi pan bozko do blbych nadal
@prasiatko30 Prepáč, nerozumiem. Ja som písala, že na ubytku mikrovlnka nie je, asi sme sa nepochopili 🙂
Všetkým ďakujem za rady, pomohli 🙂
Sorry som to precitala len velmi letmo

Avent 2v1, moj verny pomocnik