icon

Chrumkavé kuracie prsia

mirka6661
26. apr 2018

Ahojte, nemate nejaky osvedceny recept na take kuracie kusky chrumkave co maju v azijskych bistrach? Chcela by som skusit doma a neviem v com je to obalene ze je to take chrumkave.

Chrumkavé kuracie prsia
mija22
26. apr 2018

Daj si do youtube kura teriyaki
Ja robievam tak

lubik87
26. apr 2018

Ja robievam stripsy kuracie a najnovšie som.robila kura v sladko kyslej omáčke.das do pacu mäsko a potom obalíš v zemiakovom skrine 🙂 a stripsy obalujem v mix strúhanka a zemiakový škrob alebo rezdrvene cornflakes a zemiakový škrob 🙂pozri si tasty na FB ázijské recepty 🙂

lubik87
26. apr 2018

Haha že v zemiakovom skrine :D samozrejme skrobe malo byť 🙂 ach tieto telefóny ;)

oomina
27. apr 2018

Ale ste mi teraz narobili chute, toto moc ľúbim a tiež som nevedela, jak to urobiť aby to bolo také chrumkavé jak má byť. Takže zajtra skúšam aj ja 😀

mirka6661
autor
Autor odpoveď zmazal
mirka6661
autor
27. apr 2018

@lubik87 dakujem, vyskusam to takto. Fakt som nemyslela,ze je to struhanka so skrobom, ked som pozerala na nete vsade bola sojovka s nejakou mukou, ale to mi neprislo, ako to chrumkave cesticko ktore maju v bistrach 😀

lubik87
27. apr 2018

@mirka6661 neviem či to takto robia ale čo som pokúšala recepty toto bolo najpo 🙂dobnejsie

mirka6661
autor
27. apr 2018

@lubik87 videla som aj take,ze najskor tie prsia potreli medom,len potom neviem ako na to chyti ten skrob

lubik87
27. apr 2018

@mirka6661 ja dávam vždy mäso o deň skôr do páči ..mäsko sa prechuti a zmäkne a niekedy dávam aj medik ..keď robím v sladko kyslej omáčke potom 🙂 a v pohode sa obalí ..a teraz keď nemám toľko času tak normálne do tých kúskov zamiesam škrob urobím z toho kvázi cestíčko a je za chvíľku hotové 🙂