icon

Co budete dnes varit?

Dnes o 05:55

prosim vas mohli by ste napisat inšpiráciu ?😀
Doobeda musim stromček zdobiť, do toho davat NEJAK pozor na 1,5r syna a este varit. O 11,30 jedáva, potom spi. Momentálne ma nic nenapadá kvôli zhonu poslednych dni.
Aha a ešte pobaliť darčeky by bolo fajn.
Dik🙂

0silvia0
Dnes o 06:02

@anonym_autor kuracie stehna na kyslej kapuste so zemiakmi, vcera som robila drozdovu polievku.

anonym_dc6782
Dnes o 06:02

Máme zeleninovú polievku a kelovy prívarok od včera, do toho 1.5r dvojičky, ktoré najradšej preliezky a šmýkačky, pečiem , chystám ozdoby na stromček, a ešte idem piecť "kolekcie". Zajtra bude maďarský guláš pre inšpiráciu 🤣😎. Väčšinou Vianoce chystám keď zaspia keďže som na nich sama

anonym_46bc37
Dnes o 06:10

Hovädziu polievku a živánsku na plechu. A idem plniť koláče a poobede mi príde návšteva. Mám 1,5 ročnú slečnu, ale staršia snáď pobaví. No tá vstáva o 12.00.😊S polovičkou nič rátať nemôžem, keďže ide údiť.

anonym_f591ae
Dnes o 06:19

@anonym_autor kurací perkelt máš bleskovku s cestovinami. Ja vytiahnem vyvar z mrazničky a budem robiť zemiaky zapekané so šunkou a syrom. Pre takéto dni si odlož vždy pár porcií z vývaru, zeleninovej, strukovinovej polievky, gulášu, mäsa na stave do mrazničky.

autor
Dnes o 06:28
@anonym_f591ae

@anonym_autor kurací perkelt máš bleskovku s cestovinami. Ja vytiahnem vyvar z mrazničky a budem robiť zemiaky zapekané so šunkou a syrom. Pre takéto dni si odlož vždy pár porcií z vývaru, zeleninovej, strukovinovej polievky, gulášu, mäsa na stave do mrazničky.

@anonym_f591ae ano, to je vyborny napad, dakujem🙂
No pozerám, ze mamičky sme na tom rovnako😀 návšteva by ma dnes uz ozaj odpálila. My čakáme zajtra.
Rozmýšľam este v noci plnit oriešky a košícky, ale to asi skoro.

anonym_f591ae
Dnes o 06:32
@anonym_autor

@anonym_f591ae ano, to je vyborny napad, dakujem🙂
No pozerám, ze mamičky sme na tom rovnako😀 návšteva by ma dnes uz ozaj odpálila. My čakáme zajtra.
Rozmýšľam este v noci plnit oriešky a košícky, ale to asi skoro.

@anonym_autor to plnenie by som nechala až na zajtra, pekné Vianoce

zara3
Dnes o 06:36

Opraz kuracie prsia na panvicke, urob rychlu syrovu omacku (maslo, mlieko, syr, muka - zaklad) na tie hotove prsia, a hranolky ku tomu, alebo aj cetovinu, salat. Obed za 45 min max.

katka13katka
Dnes o 06:37

Zapekany karfiol so zemiakmi.

zara3
Dnes o 06:39
@katka13katka

Zapekany karfiol so zemiakmi.

@katka13katka fajne, mali sme pred par dnami. Ja musim kefir ku pucenym zemiakom (detstvo) 😅

janai1
Dnes o 06:45

Idem dnes robiť laskonky takže bude carbonara 😀

deti95060810
Dnes o 07:15

dnes - polievku z hov. masä , kurací paprikáš, cestovina
zajtra - to isté
utorok - zapekaný karfiol, Lidl má akciu na karf. - 1,39e/ks
alebo cuketový nákyp , zemiaky, mrkvovo -kapustový šalát. cuketa v mrazničke

deti95060810
Dnes o 07:17
arianna25
Dnes o 07:47

Mám fazuľovy prívarok s údeným zo včera.