Čo dnes variť na rýchly obed?
Dobre ráno poradíte mi prosím obed ktorý je dobrý ale nebudem 3 hodiny v kuchyni? Mne už došla fantázia , každodenný problém🤣
@emi_emi159 dnes síce nevarím, ale máme zeleninové rizoto a segedín zo včera 😅
@emi_emi159 ja mam perkelt zo vcera😁
Nic. Jednu dceru mam v Parizi, druhu v Lisabone. Takze ked budem mat hlad natriem si hoci aj chlieb s paštikou🙂 alebo pojdem na Vianočné trhy.
@emi_emi159 karé ako minútku s hribami, ryžu
Halusky s kyslou kapustou... to je rychlovka, s manzelom to mame raz dva a potom ideme na plavaren.
Len tipy: zemiakove placky alebo opekane zemiaky so syrom/parmezanom a zakysankou, granadir, leco, nejake dobre cestoviny s niecim, rybie file/prsty so zemiakovou kasou, fliacky s kapustou.
@emi_emi159 sprav rizoto , alebo kuracie rezne kaša to je raz dva .
A ja nevarim nič 😆 od včera máme kebab
Manžel "varil"😆
@emi_emi159 my máme od včera cestoviny a zeleninová omáčka z mrazenej zeleniny🙈raz dva
hubová polievka... veľa asi tak 6 l , huby sú nazbierané v lese.
Alebo "domáci fastfood" - zapekanky (polrožok alebo polbageta) so syrom, šunkou, troškou kečupu/tatarky, k tomu nejaký dressing (cesnakový, tzatziki), šalát (coleslaw).
@emi_emi159 vývar, soté, ryža .... a 6 ks štrúdla .... 😂.... takže to je na pol dňa....sorry 😂😁😂😁
Je tu na to presne skupina "Dnes na obed", pridaj sa do nej...
https://www.modrykonik.sk/group/2000/
Segedín s knedľou 5 litrov
Podľa toho či sa mi bude chcieť variť po praci tak urobím kapustovu polievku na husto keď sa mi nebude chcieť tak bude avokádová nátierka zo včerajška
Aj my tu mame sk
https://www.modrykonik.sk/group/12681/
@emi_emi159 dnes budeme mat segedin, jeho viac aj na zajtra ostane
Bud halusky alebo pecene kura s ryzou. Zavisi od toho, ci chlapi budu chciet maso alebo nie.
Zapekané cestoviny so špenátom, kukuricou a syrom.
guľky v paradajkovej omáčke, zemiaky
Krémová zeleninová polievka, cézar šalát 🙂 nemám čas na nič iné
Kapustnicu a morčie mäso na hríboch s ryžou. A bohuziaľ je to na dlhšie 🙂
@emi_emi159 cestoviny s nivovou omáčkou, zajtra plnenú papriku.
@emi_emi159 tortilla s mletým mäsom a zeleninová polievka s knedličkami
@emi_emi159 halusky.
Slepačia pol./ostane aj na zajtra/ a granadír.Zajtra polievka a sviečková.
Mne sa dnes nechce. Prcene zemiaky a prilohy k tomu. Salat. Smotana s tvatohom. Rozne omacky.. ;D
fasirky,ryzu a kyslu kapustu

@emi_emi159 maďarský guláš v tlakovom hrnci, takže rychlovka 😁