icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
17. jan 2011

evi tak super 🙂 inak na mmb su aj ine kremove 🙂 no mne sa páci ta kombinacia želatina šlahačka 😝

morca3
17. jan 2011

@titkovamiriam dakujeeem 🙂 🙂 🙂
@eva7780 15 minut na 220 stupnov potom som stiahla teplotu na 180 asi tak 10 minut a 10 minut na 150 stupnov aby sa dobre prepiekol no na prvy krat celkom fajn 😅

zuzka1.
17. jan 2011

@morca3 ten chlebik vyzera perfektne 😵 😵 😵

dievky vy stale len vyvarate? ja varm podla vsetkych z okolia az moc a to varim denne, ale teda poliavka plus klaiska obed a aby bolo napecene. vy stihate 3x tolko vyvarat. a ake dobroty.

ten chlieb musim vyskusat, pudingose konecne zajtra, lebo donieosl svagor tortu, a na obed neviem co,
dnes sme dojedali.
asi sisky alebo langose.

ilijanka
18. jan 2011

my dnes máme zeleninvú polievku a cestoviny s tuniakom a kukuricou 😉, zajtra čína z kuracieho mäska a slovenská ryža

maculik
18. jan 2011

ja dnes robim "fasirky" z ovsenych vlociek a struhaneho syra, k tomu zemiaky (pre mna kasu), polievku dnes nevarim. Zajtra krupkova zeleninova polievka a druhe asi ostane z dneska.
Stvrtok-piatok francuzske zemiaky.

riska
18. jan 2011

@maculik, daš recept na tie faširky? 🙂

maculik
18. jan 2011

@riska pol balicka ovsenych vlociek na pol hodku necham napucat v horucej prevarenej vode. Ta voda vsiakne, nejde uz ani velmi vyzmykat potom. K tomu pridam 200g nahrubo struhaneho syra (uz kupujem postruhany, nechce sa mi to struhat 😅 , 2vajcia, struhanku, majoran, sol a korenie podla chuti. Zmiesam, aby bolo take pevnejsie a urobim fasirky, obalim v struhanke a vyprazim.
Raz som uz pridala aj uvareny a roztlaceny karfiol, raz zase brokolicu, a bolo to tiez dobre 🙂

malinovka333
18. jan 2011

maďarský guláš 😀 ale ja som nevarila

akramgad
18. jan 2011

@morca3 ahoj moja poraď kde nájdem recept na tak krásny chlebík? ďakujem

akramgad
18. jan 2011

@morca3 môžeš aj šišky a aj koľko ti asi z jednej dávky vyšlo

akramgad
18. jan 2011

ahoj maminky idem o radu čo zajtra variť som za všetko mám rada experimenty a aj klasiku tak poradte niečo rýchle 😨

salma22
18. jan 2011

my mame dnes vyprazany karfiol a zemiaciky

kellka
18. jan 2011

U nas dnes:
Zeleninova polievka a Hrachova kasa s parkom

stanca22
18. jan 2011

Dnes to je fazuľová polievka a o dva dni to bude kapustnica, neskôr vajíčkový polievka s francúzskými zemiačikmi 🙂

bobacik2316
18. jan 2011

u nás tiež fazulová polievka a buchty na pare 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
riska
18. jan 2011

@maculik, vdaka 🙂

traktor
18. jan 2011

ahojte 🙂 dnes- paradajkova polievka, fasirky, kasa +kompot, vanilkovy puding

smejkaa
18. jan 2011

Ahojte. Vas chcem poprosit, som tu videla asi niekekdy nejake sladke kolaciky z ovsenych vlociek. No uz to ale neviem najst. Poradi mi niekto recept? dakujem.

mimirinko
18. jan 2011

waw, toto je fakt super tema, vyborna @ozi 😉
ja som vcera varila kuracie placky a zemiakovu kasu. a tento tyzden som mala na plane varit este kapustnicu, no nejako mojmu muzovi strajkuje zaludok, tak z toho nic nebude. Tak asi len nejaky brokolicovy krem, alebo zemiaky s brokolicou zapeciem, alebo som este rozmyslala bryndzove halusky (tie velmi lubim a mam aj dobry recept na ne).

aero
18. jan 2011

dievčatáá poradte - mám zvyšnú zemiakovú kašu - čo s ňou ?????
plíííísss

moni82
18. jan 2011

@aero POLIEVKA ZO ZEMIAKOVEJ KAŠE
Zbytok zemiakovej kaše (z predchádzajúceho dňa napr.) zalejeme vodou, pridáme vegetu bez glutamátu, soľ, prilejeme trochu mlieka. Prevaríme, rozhabarkujeme, aby bola krémová. Podávame s krutónmi. Môžeme si posypať trochou slnečnicových semienok.

zuzu13
18. jan 2011

ja som práve dovaria menu na zajtra: krupková polievka so zemiakmi, zapekaná zelenina so syrom a bazalkou 🙂

mukky
18. jan 2011

ja som dnes na večeru robila pletenky a rožky,varené sme mali od vcera,co budem robiť zajtra ešte netuším...

mukky
18. jan 2011

@morca3 krásny chlebík 😅

morca3
18. jan 2011

@mukky krááááásnae pletenky zas si ma nabudila zajtra budem skúšať 😀

kibuk
18. jan 2011

dnes dukatove buchtičky 🙂

mukky
18. jan 2011

@morca3 😀 😅 ,iste sa Ti podaria ,si šikovná 😉

morca3
18. jan 2011

@mukky ved aj ty 😉 a pečieš v pekarničke alebo v rure ?prihraj recept na tie krasne pletenôčky 😵 😉