icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womenne
1. feb 2011

kysla kapusta, varene zemiaky, jelítko a klobáska, mm bol nadšený 😎

zajtra asi tiež kuracie rizoto a možno sa odvážim aj na pudingoš 😅

benne
1. feb 2011

U nás krémová brokolicová s opečenou žemľou a zemiakovo-mrkvové placky s čerstvý šalátom 🙂 🙂

egyptanka
1. feb 2011

baby co je to ten pudingos? to tu viacere spominate??

bambi2
1. feb 2011

@juliagregor dukatove buchty som nejedla dobrych 15 rokov... mnammmm 😝

happy8051
1. feb 2011

my sme dnes mali cesnacku so syrom a opecenou zemlou druhe netradicne drzkovy paprikas s halustickami

benne
1. feb 2011

@egyptanka je to závin... hladaj dozadu pár stránok.. pokojne podla uverejnených obrázkov.. mne sa už nechce znovu hádzať link...

traktor
1. feb 2011

kapustniky a fazulova polievka...vecera hamburger, marhula a na tom syr+zemiacky

titkovamiriam
1. feb 2011

a moje menu-chalani zasa frkotali ze ryba nieje jedlo ale chutovka

titkovamiriam
1. feb 2011

placky mnam -kapustniky mnam 😀

berika
1. feb 2011

@traktor áno, mi to po maďarsky tiež voláme šóška, len som si nebola istá ako to poznajú iní

romaroma
1. feb 2011

@traktor ahoj, prosim, nenapisala by si mi recept na tvoje kapustniky? vyzeraju vyborne, su na sladko? vdaka!

benne
1. feb 2011

@titkovamiriam ja ked sa snažím u moniky dopátrať nejakého nápadu, že čo navariť na obed, tak vždy povie: ryby! 🙂 🙂 a preto máme zajtra na obed ryby 😀 😀

jarunka111
1. feb 2011

hrachová polievka so slaninkou a bryndzové halušky 😉 a potom sa chystám na gyros 😉

ikika
1. feb 2011

@benne daj recept na tie zemiakovo-mrkvove placky... vyzeraju vyborne! 😵 Diky. 🙂

titkovamiriam
2. feb 2011

benne my baby sme rybove,ja som bola taka stastna ked bol syn rybar-on my ju aj zabil,vycisitl len nejedol.Tak sme si ryby robili s mojou maminou.teraz som rada ked mi ryby nosi kamarat 🙂 no a samozrejme morske si kupujem snažim sa chladene ,mrazene moc nemam rada.
dnes este neviem no asi nieco sladke 😀

kibuk
2. feb 2011

takže dnes pizza a paradajkova polievka 🙂 🙂

kibuk
2. feb 2011

@traktor hm zaujimave ešte som nerobila,ale minuly piatok mal syn v skole na obed a mozem povedat ze fajnove 🙂))

benne
2. feb 2011

@ikika vieš prečo vyzerajú výborne? lebo do klasických zemiakových nastrúham 2-3 mrkvy, xixi a potom sú také! inak recept ostáva... 😉

gajana1
2. feb 2011

Ahojte prišla som si k vám po radu chcela by som uvariť mäsko s brusnicovou omáčkou baby neporadite recept?

traktor
2. feb 2011

@kibuk vyskusaj 🙂 ..ja ich rada robim..urobim viac a deti maju pocas celeho dna do coho chodit

kibuk
2. feb 2011

@traktor no mne to chutilo a cesto klasika kysnute ako som zvyknuta robievat alebo nieake špeci? 🙂

traktor
2. feb 2011

@kibuk klasika 🙂

kibuk
2. feb 2011

@traktor vdaka 🙂

kibuk
2. feb 2011

tak a uz mam navarene 🙂

salma22
2. feb 2011

granadir

traktor
2. feb 2011

ja dnes skoro nevarim..fazulova ostala zo vcera a uz len palacinky..ale to az ked deti pridu..tak okolo tretej...a daco vydumam na veceru...dnes varenie flakam 😀 😉

kibuk
2. feb 2011

@traktor ved aj to raz zacas dobre padne 🙂)))

elina313
2. feb 2011

@bambi2 jéééééj si zlatá, dobre ešte to vyskúšam 😉

elina313
2. feb 2011

Kočky u nás dnes kuracie rezne a zemiačiky a zo včera kyslá šošovicová 😉