Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@akika722 no a co taku zivanku do pekaca ako som robila ja,mala som tiez bravcove na kocky sice stehno ale to by nemal byt problem,s kockami slaniny nasypat na olejom vymasteny pekac,a do toho som este dla na kocky nakrajanu papriku,dala som aj feferonku,cibulu na väcsie mesiaciky,a na to vsetko na kocky zemiaky.posypala som vegetou a korenim ,zakryla dvojitym alobalom a dala piect asi na hodinku a pred dopecenim odkryt alobal aby sa zemiaciky zapiekli. fakt uzasna...
u nás šalátový prívarok, zemiaková kaša a dusené hovädzie na paprike, polievka hrášková s krupicovými haluškami 🙂
@zuul ja robim tento je naozaj super 🙂 http://varecha.pravda.sk/recepty/kukuricovy-sal...
baby co vsetko robite z bryndze?mam doma a neviem co s nou...okrem:halusiek,polievky,natierky a pyrohov,dakujem 🙂
my dnes langoše...nezdravé, ale raz za čas snád možme zhrešit 😅 😅
@danielaj my sme ho dnes robili prvýkrát a ozaj je fantastický 🙂 mama doniesla recept z roboty 🙂
My sme mali mňam mňam rizoto -kuracie masko, mrkva, hrasok a kukurica🙂 bolo podliate vyvarom masovym, oveľa lepšiu chuť malo 🙂
strapacky, aka mnamka)
brokolicova kremova polievka, paprikas (zemiaky,cibula,cesnak,paprika,hliva,sojova cesnacka), pre manzela torteliny a este sa mi rozmrazuje cuketa, tak bude aj kolac 🙂
už druhý týždeň u prarodičov a pokial stanem o8 hodkeráno už je navarené 🙂 dnes bola zemiaková polievka s majoránkou a klasika- ryža a kura - prosto také ako vedia len babičky
holky nejaku novu polievocku vas nenapada? u nas fici, fazulova, sosovicova, cicerova, zeleninkove rozne mixovane, cukinova, so sladkych zemiakoch, vyvary,
asi klasicku zemiakovu urobim na vikend, neviem este 😲
@zuul http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=667
ked nemam tvrdy syr tak ho nedavam a aj tak chuti skvelo,nedavam ani pastrnak namiesto neho davam kalerab..potom mrkvu zemiaky a nakoniec cviklu
@nelynka18 plnene pecene zemiaky
nevarím!!!! odchadzam na predlzený vikend 🙂 ,tak vam želam pekne dnicky do stredy a vydarene varenie 🙂
V praci dnes varí kolega gulaš z daniela 🙂
dnes nevarim,mame zo vcera
kuracie prsia plnene susenymi slivkami s ryzou to bude mat maly v centre takze premna len polievka zo vcera 🙂 mm ma gulas a urobim par palaciniek alebo lievancov

my dnes mali žemlovku s broskyňami (timotejko papal sám lyžičkou aj rukami) a zapraž.vajíčkovú polievku